وعده‌های مدالی اهالی ورزش در حضور رئیس

10 فدراسیون قول 100 مدال دادند

این روزها بازار وعده و وعید دادن به رئیس سازمان تربیت بدنی حسابی داغ است و هر رئیس فدراسیونی که به دفتر علی‌آبادی قدم می‌گذارد، فراخور شرایط خود به اندازه یکی دوجین مدال به رئیس ورزش قول می‌‌دهد.
کد خبر: ۲۲۶۱۳۱
پس از بررسی برنامه‌های 5 فدراسیون والیبال، بسکتبال، وزنه‌برداری، دوومیدانی و تکواندو که چهارشنبه گذشته انجام شد دیروز هم روسای فدراسیون‌های کشتی، شنا، بوکس، قایقرانی و تیراندازی باکمان در دیدار با رئیس سازمان تربیت بدنی برنامه‌های خود را برای بازی‌های کشورهای اسلامی و آسیایی گوانگجو تشریح و همچون 5 فدراسیون اول، علی‌آبادی را به کسب ده‌ها مدال رنگارنگ در این 2 رقابت بین‌المللی امیدوار کردند.

در این میان محمدرضا یزدانی‌خرم، رئیس فدراسیون کشتی مثل همیشه در وعده مدال دادن دست و دل‌بازتر بود و از کسب 27 مدال رنگارنگ در بازی‌های آسیایی گوانگجو و دومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی حرف زد: تلاش خواهیم کرد تا در بازی‌های گوانگجو در رشته کشتی آزاد با کسب 4 طلا، 3 نقره و در فرنگی با 4 طلا، یک نقره و یک برنز برای ورزش ایران افتخار آفرین باشیم. برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی نیز در کشتی آزاد 7 طلا و در فرنگی 7 مدال طلا پیش‌بینی کرده‌ایم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو هم در جلسه بررسی برنامه‌های این فدراسیون از کسب مجموع 14 مدال از این 2 رویداد خبر داد. وحید مرادی گفت: در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی حداقل 12 مدال (شامل 6 مدال در شنا، 5 مدال در شیرجه و یک مدال در واترپلو) و در بازی‌های آسیایی گوانگجو، کسب 2 مدال (یک مدال در شنا و یک مدال در واترپلو) به همراه راهیابی به فینال 6 رشته شنا، 2 عنوان چهارمی و حضور 3 نماینده ایران در فینال شیرجه، می‌تواند رهاورد ما از این رقابت‌ها باشد.

احمد ناطق نوری، رئیس فدراسیون بوکس با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای این رشته،‌کسب 6 مدال را از بازی‌های آسیایی گوانگجو و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی دور از دسترس ندانست و مثل یزدانی خرم رنگ آنها را هم مشخص کرد؛ 3 طلا، 2 نقره و یک برنز!

احمد دنیا مالی، رئیس فدراسیون قایقرانی هم با ارائه گزارشی از عملکرد این فدراسیون در جهت آماده‌سازی تیم‌های ملی در 2 بخش مردان و زنان گفت: در بازی‌های آسیایی چین و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در مجموع 12 مدال کسب خواهیم کرد. او کسب 2 نقره و 4 برنز در کانو ‌  کایاک،  2 طلا، یک نقره و 2 برنز در روئینگ و یک برنز در دراگون بت را از دستاوردهای این 2 رویداد مهم ورزشی اعلام کرد.

کریم صفایی، رئیس فدراسیون تیروکمان هم برنامه‌ها و پیش بینی‌‌های کارشناسی خود را در خصوص بازی‌های آسیایی گوانگجو چنین اعلام کرد: در بخش بانوان 2 مدال و دربخش آقایان نیز همین تعداد مدال کسب می‌کنیم.

با یک حساب سرانگشتی، جمع مدال‌های 5 فدراسیون کشتی، شنا، بوکس، قایقرانی و تیراندازی با کمان در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همین‌طور بازی‌های آسیایی گوانگجو به 61 می‌رسد. چهارشنبه گذشته نیز روسای فدراسیون‌های والیبال، بسکتبال، وزنه‌برداری، دوومیدانی و تکواندو وعده کسب 40 مدال رنگارنگ را به علی آبادی داده بودند تا فعلا پیش‌بینی مدال‌آوری این 10 فدراسیون در 2 سال آینده از 100 مدال بگذرد. فراموش نکنید که بررسی  برنامه‌های 30 فدراسیون دیگر هنوز مانده و وعده‌های شیرین دیگری هم در راه است.

رضا پور عالی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها