از دور از نزدیک

آب کردن یخ، خانه را جهنم کرد

آسوشیتدپرس: مردی که برای آب کردن لایه‌های یخ روی خانه‌اش، از دستگاه جوشکاری استفاده می‌کرد،‌ خانه خود را به آتش کشید و 30 هزار دلار خسارت به بار آورد. این مرد که ظاهرا راه دیگری برای خلاص شدن از یخ‌ها به خاطر برف و یخبندان بی‌سابقه در آمریکا نداشت، با استفاده از یک دستگاه جوش به جان لایه‌های یخ افتاد تا آنها را آب کند؛ ولی بر اثر آتش‌سوزی‌ای که رخ داد، خانه 3 طبقه‌اش را به آتش کشید. به گفته ماموران آتش‌نشانی نیو بدفورد آمریکا، این مرد از یک سیلندر 10 کیلویی و مشعل مخصوص جوشکاری استفاده کرده است که بر اثر برخورد آتش با قسمت‌های چوبی خانه در طبقه دوم و سوم این آتش‌سوزی رخ داده و آنجا کاملا از بین رفته است.
کد خبر: ۲۲۵۹۰۴

بیش از 25 مامور آتش‌نشانی برای خاموش کردن این آتش به محل اعزام شدند.

دزدیدن تانکر آتش‌نشانی برای دیدن مادر

آسوشیتدپرس: مردی در شهر سالت لیک آمریکا برای این‌که بتواند شب سال نو در کنار خانواده‌اش باشد، یک تانکر آب آتش‌نشانی را دزدید.

ماموران آتش‌نشانی در یکی از ایستگاه‌های شهر سالت لیک نشسته بودند که ناگهان یکی از تانکرهای آبرسانی این مرکز آژیرکشان از پارکینگ بیرون آمد و بسرعت دور شد. آنها مردی را دیدند که پشت فرمان نشسته بود.

ماموران آتش‌نشانی جلوی این مرد را گرفتند و پلیس را در جریان ماجرا قرار دادند.

این مرد 25 ساله به پلیس گفت، قصد داشته برای دیدن مادرش به واشنگتن برود و شب کریسمس پیش او باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها