در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشکینشهر امروز در گفتگو با فارس ضمن بیان مطلب فوق گفت: این لوح ارزشمند و تاریخی در یک معامله صوری از قاچاقچیان اشیای تاریخی بهدست آمده و در این ارتباط دو نفر نیز دستگیر شدهاند.
محرم جعفری در گفت: در بررسی اولیه کارشناسان از این لوح تاریخی، مشخص شد که در آن احکام حکومتی، فرمان و قوانین شاهان هخامنشی نقش بسته است.
وی تصریح کرد: با دعوت از خطشناسان سازمان میراث فرهنگی، تلاش میکنیم خط میخی این لوح بازخوانی و نکات تاریک و مبهم این لوح مشخص شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشکینشهر اضافه کرد: لوح بهدست آمده از جنس سنگ و سنگین، در ابعاد 65 تا 35 سانتیمتر است و ضخامت آن نیز به شش سانتیمتر میرسد.
وی به تلاش یگان حفاظت میراث فرهنگی مشکینشهر در کشف 13 ظرف سفالی تاریخی قبل از میلاد اشاره کرد و افزود: به همره این آثار با ارزش، پنج جلد کتاب تفسیر دستنوشته که متعلق به دوران تاریخی کشورمان است، از قاچاقچیان کشف شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: