آشوب و شورش در یونان

صدها نفر شنبه شب ، در اعتراض به کشته شدن یک نوجوان پانزده ساله بدست ماموران پلیس در آتن ، پایتخت یونان، و دو شهر دیگر ،تظاهرات کردند و بانکها را به آتش کشیدند.
کد خبر: ۲۲۱۸۷۰
 به گزارش واحد مرکزی خبر ،تظاهر کنندگان ضمن اعتراض به عملکرد نیروهای پلیس ، شعارهایی بر ضد دولت راستگرای کاستاس کارامانلیس، نخست وزیر، و همچنین پروکوپیس پاولوپولوس وزیر کشور یونان سر دادند.

در پی این حوادث وزیر کشور یونان از سمت خود استعفا کرد اما نخست وزیر استعفای وی را نپذیرفت.

شنبه شب عده ای جوان به سوی یک خودروی پلیس درمحله اکزارچیا در مرکز آتن بطری های آتش زا پرتاب کردند که به واکنش نیروهای پلیس و کشته شدن یک نوجوان پانزده ساله به ضرب گلوله منجر شد.

پس از این حادثه جوانان این محله که از محله های پر آشوب آتن است، به آتش زدن سطل های زباله در برابر بانکها پرداختند.

ازسوی دیگر دهها خودرو در سالونیکا در شمال و پاتراس در جنوب آتن به آتش کشیده شد .

بر اساس آمارهای اولیه پلیس، به هفده بانک در آتن و پنج بانک دیگر در سالونیکا خسارت وارد شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن، وزیر کشور و پلیس یونان با صدور بیانیه ای ناراحتی خود را از حادثه شب گذشته ابراز کرده اند.

در این رابطه نخست وزیر سه دادستان را مامور کرده است درباره علل و عوامل حادثه شب گذشته تحقیق کنند.

اندکی پس از انتشار این بیانیه وزیر کشور استعفا کرد که مورد پذیرش نخست وزیر قرار نگرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها