بلا‌گ جام

شو یا جایزه ادبی؟

وبلاگ‌های موسیقی این روزها پرشده است از دانلود رایگان آثار هنرمندان. جالب این است که برخی از این وبلاگ‌ها به عنوان طرفداری از یک هنرمند راه‌اندازی شده‌اند! بعضی وقت‌ها دوستی خاله خرسه به اندازه دشمنی آقا گرگه خطرناک است!
کد خبر: ۲۲۱۶۴۶

اوقات دریا

مریم ترنج دختر زنده‌یاد تیمور ترنج، شاعر مهربان و پرتلاش جنوبی وبلاگی به نشانی http://taimurtoranj.blogfa.com  و به نام «اوقات دریا همیشه آبی نیست» راه‌اندازی کرده که با مراجعه به آن می‌توانید با فعالیت‌های هنری و شعرهای این هنرمند فقید بیشتر آشنا شوید.

ارزش‌های دموکراسی

نویسنده وبلاگ «وقایع ابن محمود» که وبلاگش در نظرسنجی بلاگفا هفتم شده است، در مطلبی به این نظرسنجی‌های اینترنتی پرداخته و نوشته است: وقتی به وبلاگ خودمان مراجعه کردیم  و البته بعدا به وجدان خودمان  متوجه شدیم که در این نظرسنجی، 11 نفر به ما رای داده اند و ما را نفر هفتم کرده اند. گفتیم ای دل غافل! اگر در همین سه‌چهار وبلاگ دم‌دستی خودمان به خودمان رای می دادیم، الان لااقل نفر سوم بودیم با 15 رای!

وی می‌نویسد:احتمالا چند صد هزار نفر عضو بلاگفا هستند و همین که با 12   10 رای می توان وبلاگ برگزیده شد، نشان دهنده ارزش‌های دموکراسی در مملکت ماست.

بچه‌ها مواظب باشید

نویسنده وبلاگ کاکوتی توصیه‌های مادرانه‌ای به دختران جوان کرده و نوشته است: با این همه امکانات ارتباطی تا چشمتان به یک پسر آپ تودیت با «مو‌های فشن و زیر ابروی برداشته تو دل برو با لباس‌های رو و زیر مارک‌دار» می‌افتد هول برتان ندارد . به حرف چهار تا «بازار پسر داغ کن» هم که می‌فرمایند: «تعداد دختر‌ها 4 برابر پسرهاست» گوش نکنید و تحت تاثیر این تبلیغات منفی و ترس از ترشیدگی به هر موجود در هیات پسری بله نگویید! کلاهتان را قاضی کنید و معقول تصمیم بگیرید که عشق با ازدواج «تومنی هفت سنار» توفیر دارد. به قول فلانی گفتنی: «بچه‌ها مواظب باشید» شدیدا!

پرواز

این عکس از آرش خاموشی است با عنوان پرواز. فناوری بشری راه آسمان را بر پرندگان خدا هم بسته است.

خانم داور

وبلاگ خوابگرد در مطلبی به موضوع داوری یک بازیگر سینما  در یک جایزه ادبی پرداخته و نوشته است: آیا جوانان این بنیاد در حضور خانم (...) علاوه بر استعدادهای برشمرده و فعالیت‌های یاد شده، فعالیت ادبی چشمگیری دیده‌اند که حیفشان آمده از این وجود ذی‌نفوذ بهره نبرند؟  آیا این جایزه ادبی  برای افزودن به اعتبار خود از خانم (...) دعوت کرده است؟ یا در پی ایجاد فضای چند صدایی در جشنواره‌ها و جوایز ادبی است؟ اگر چنین است، چرا این خانم که همه ما کمابیش بر سوپراستار بودن او توافق داریم تا بر سیمای فرهنگی او، باید دعوت شود؟

یک کامنت این مطلب نیز خواندنی است. در این کامنت نوشته شده است: ببینید این یک معامله‌ است بین جایزه ادبی والس و خانم. (...) والس با استفاده از برند خانم (...) برگزاری این مسابقه رو با سر و صدای بیشتری معرفی می‌کنه و خانم (...) هم به علاقه‌اش که روشنفکرنمایی ا‌ست می‌رسه. این وسط البته بازنده ادبیاته. اما می‌خوام بگم این اولین باخت ادبیات نیست. به نظرم خانم (...) انتخاب خوبی برای این مراسم هستن به شرط این‌که روی این مسابقه به عنوان یک رخداد ادبی حساب نکنیم و به دید یک شوی جذاب به تماشایش بنشینیم.

آرش شفاعی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها