مرکز شهر بغداد، امروز بار دیگر و همزمان با روز برگزاری جلسه پارلمان عراق برای به رأی گذاشتن توافقنامه امنیتی آمریکا با دولت این کشور، شاهد انفجاری خونین بود که به کشته و زخمیشدن بیش از 12 تن انجامید.
کد خبر: ۲۱۹۱۴۳
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری "اصوات العراق"، یک منبع پلیس عراق اعلام کرد: انفجار بمب دستی در مسیر حرکت یک خودرو حامل کارمندان شورای استانی بغداد در میدان "الفردوس" مرکز بغداد با کشته شدن دو شهروند عراقی و زخمی شدن 10 نفر دیگر همراه بود.
انفجار صبح امروز در حالی اتفاق افتاده که تا ساعتی دیگر پارلمان عراق برای رأیگیری توافقنامه عقبنشینی نیروهای آمریکایی تشکیل جلسه میدهد.
یک منبع آگاه دیروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفته بود که به دنبال بالا گرفتن موج مخالفتهای مردمی در عراق در برابر پذیرش توافقنامه امنیتی با آمریکا و احتمال عدم پذیرش این معاهده از سوی مجلس عراق، نیروهای نظامی آمریکا برای نا امن کردن فضا و فشار بر مجلس و دولت عراق در حال تدارک انفجارات متعدد در نقاط مختلف عراق بهویژه شهر بغداد هستند.
به گفته این منبع آگاه، آمریکاییها قصد دارند دامنه این انفجارات را به منطقه الخضراء نیز بکشانند.
وی تأکید کرد: آمریکاییها پیش از امضای معاهده امنیتی از سوی دولت عراق، آشکارا به دولتمردان عراق هشدار داده بودند که در صورت عدم امضای این توافقنامه، اموال عراق را بلوکه خواهند کرد.
شایعه احتمال کودتا نیز از جمله ابزارهای فشار دولتمردان عراق از سوی آمریکاییها برای امضای توافقنامه است.