گروه اقتصاد: سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک اعلام کرد، قیمت سبد نفتی این سازمان در روز جمعه با 83/1 دلار کاهش به 06/44 دلار رسید.
به گزارش فارس و به نقل از رویترز، وزرای نفت اوپک در نشست ماه گذشته با کاهش 5/1 میلیون بشکهای از تولید نفت سازمان از ابتدای نوامبر موافقت کردند اما علیرغم کاهش تولید اوپک، قیمت نفت همچنان در سراشیبی سقوط قرار دارد و قیمت نفت به کمتر از 50 دلار در هر بشکه رسیده است.
کد خبر: ۲۱۸۹۳۹
شکیبخلیل، رئیس اوپک گفت: در صورت ادامه روند نزولی قیمت نفت، اوپک در نشست 17 دسامبر در شهر اوران الجزایر، سقف تولید خود را بار دیگر کاهش خواهد داد. اوپک قصد دارد قیمت نفت را به 70 تا 80 دلار در هر بشکه برساند.
به اعتقاد کارشناسان انرژی، قیمت نفت در کوتاهمدت به هیچوجه افزایش نخواهد یافت و به مرز 70 تا 80 دلار موردنظر خلیل نخواهد رسید. کاهش رشد اقتصاد جهانی طی ماههای اخیر موجب افت شدید تقاضا و قیمت نفت شده است.
براساس گزارش موسسه پترولوجیستیکس، تولید نفت اوپک طی ماه نوامبر با کاهش 22/1 میلیون بشکهای روبهرو خواهد شد. اوپک در دو نشست اخیر خود، سقف تولید را 2 میلیون بشکه در روز کاهش داده است.