فوت و فن

ماست‌بندی خانم خانه

کد خبر: ۲۱۷۷۱۵

علت بدمزه بودن ماست استفاده از مایه ماست نامرغوب یا نگه داشتن طولانی ماست در محیط گرم یا جوشانیدن بیش از حد شیر است. اینها باعث بد طعم شدن ماست می‌شود.

اگر می‌‌خواهید ماست شیرین‌تر باشد،‌شیر بـایـدکـمـی از حـد مـعـمـول سردتر شود و بعد مایه ماست را اضافه کنید. دراین صورت ماست دیرتر می‌بندد ولی شیرین‌تر است. اگر رعایت نکات بالا را بکنید، شیر در مدت 3 تا 5/3 ساعت به ماستی مرغوب تبدیل می‌شود.

می‌توانید به مایه ماست کمی نمک یا شکر اضافه کنید و بعد از مدت 3 تا 5/3 ساعت آن را درون یخچال قرار داده و بگذارید 24 ساعت در همین حالت باقی بماند.

تهیه جوانه گندم و عدس در منزل

هیچ می‌دانید در جوانه ماش و عدس دو ماده وجود دارد که وقتی وارد بدن می‌شود سلول‌های سرطانی را به تدریج از بین می‌‌برد؟‌ پس در تهیه و استفاده از جوانه‌ها عجله کنید. این هفته روش صحیح تهیه جوانه را به شما آموزش می‌دهیم.

دانه‌ها را یک شب قبل خیس کنید و در جای نیم‌گرم قرار داده و سپس آبکش کنید و در همان آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شده و نپوسد. دانه‌ها را در یک شیشه ریخته و پارچه مرطوبی روی آن بکشید و هر صبح و شب کار آبکش کردن را انجام دهید. در تمام این مدت ظرف محتوی دانه‌ها باید در جای تاریک نگهداری شود (مثلا درون کابینت)‌. بعد از 3 تا 5 روز جوانه‌ها را از تـاریکی درآورده و پشت پنجره رو به آفتاب بگذارید. جوانه‌ها باید همیشه مرطوب باشند. آبکش کردن را فراموش نکنید. بعد از یکی دو روز جوانه‌ها رشد کرده، آماده مصرف است. آنها را بشویید و در یخچال قرار داده و اگر خواستید پوست جوانه‌ها گرفته شود، جوانه‌ها را در ظرف پر از آب گذاشته، پوست جوانه‌ها روی آب می‌آیند. آنها را به هم زده، پوسته‌ها جدا می‌شوند. البته مصرف پوسته‌ها به علت داشتن فیبر بسیار مفید است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها