هوای ریاست وزنه‌برداری در سر قهرمان‌

رضازاده : چه کسی از من بهتر!

گروه ورزش: پس از پشت سر گذاشتن مهم‌ترین انتخابات 30 سال گذشته کمیته ملی المپیک که به ورود محمد علی‌آبادی و بهرام افشارزاده به عنوان رئیس و دبیر کمیته ملی المپیک منجر شد روزهای آتی باید در انتظار تغییرات و جابه‌جایی‌ها در پست‌های مختلف مدیریتی و دیگر ارکان فدراسیون‌های ورزشی باشیم. بدون شک اولین فدراسیونی که تحت تاثیر انتخابات کمیته ملی المپیک دچار تغییرات اساسی و جابه‌جایی در سطح مدیریت آن خواهد شد، فدراسیون وزنه‌برداری است که به احتمال قوی از روز شنبه هفته آینده بهرام افشارزاده را باید به جای حضور در فدراسیون وزنه‌برداری در ساختمان خیابان گاندی رویت کرد.
کد خبر: ۲۱۳۱۷۸
او در این ارتباط گفت: بزودی فدراسیون وزنه‌برداری را ترک خواهم کرد.

اما با جدایی افشارزاده از فدراسیون وزنه‌برداری، همه نگاه‌ها به صندلی ریاست این فدراسیون است که چه کسی از سوی سازمان تربیت بدنی به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری رتق و فتق امور این فدراسیون را برعهده می‌گیرد.

جالب است عنوان کنیم، جدی‌ترین گزینه احراز پست ریاست فدراسیون وزنه‌برداری کسی نیست جز حسین رضازاده که پس از خداحافظی از دنیای قهرمانی، ابتدا مسوولیت فنی و سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان را پذیرفت؛ ولی اکنون پس از گذشت چند ماه، احتمال ارتقای پست قوی‌ترین مرد جهان از سرمربیگری به رئیس فدراسیون وزنه‌برداری قوت گرفته است.نکته مهم این که خود رضازاده نیز در این باره اظهار تمایل کرده و طی مصاحبه‌ای بصراحت گفته است: چه کسی بهتر از من.

رضازاده معتقد است، به واسطه حمایت هیات‌ها، همراهی سازمان‌ ورزش و کمیته ملی المپیک و توماش ایان، رئیس فدراسیون جهانی قادر خواهد بود امور این رشته را بخوبی پیش برده و رضازاده‌های دیگری تحویل جامعه وزنه‌برداری دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها