توسط محققان ایرانی صورت گرفت

تولید فاکتور8 بیماران هموفیلی

دکتر محمدرضا فاضلی مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تولید فاکتور 8 بیماران هموفیلی به صورت نوترکیب در این مرکز رشد خبر داد. وی افزود: تولید فاکتور 8 از سوی یکی از شرکتهای جدید مستقر در مرکز رشد انجام می شود.
کد خبر: ۲۱۱۷۷۸

به گزارش مهر ، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: فاکتور 8 تاکنون از پلاسما که یک فرآورده خونی است، تهیه می شد اما امروزه در دنیا برخی از کشورها شروع به تولید فاکتور 8 نوترکیب کرده اند. فاکتور 8 نوترکیب برای بیماران هموفیلی به روش بیوتکنولوژی تهیه می شود.

فاضلی ابراز امیدواری کرد به زودی خبرهای خوبی در مورد تولید این فاکتور که برای بیماران هموفیلی کاربرد دارد، اعلام شود.

کمبود ارثی فاکتور 8 که یکی از فاکتورهای انعقادی خون است موجب بیماری هموفیلی و وقوع‌ خونریزی های خطرناک می شود.

نقص‌ ژنتیکی‌ علت‌ کمبود فاکتور 8 است‌. ژن‌ فاکتور 8 روی‌ کروموزم X قرار دارد. سابقه‌ خانوادگی‌ هموفیلی‌ از عوامل‌ افزایش‌ دهنده‌ خطر ابتلا به هموفیلی است. در حال‌ حاضر نمی ‌توان‌ از این‌ بیماری‌ پیشگیری‌ کرد و باید پیش از بچه‌دارشدن‌ برای‌ مشاوره‌ ژنتیکی‌ مراجعه کرد.

خونریزی‌ را معمولاً می ‌توان‌ با تزریق‌ فاکتور 8 در منزل‌ کنترل‌ کرد. فاکتور 8 باید در زودترین‌ زمان‌ ممکن‌ پس‌ از آغاز خونریزی‌ داده‌ شود. ضمن اینکه می ‌توان‌ دوزهایی‌ از فاکتور 8 را به‌ عنوان‌ پیشگیری‌ مصرف‌ کرد و بیماران‌ خود می ‌توانند تزریق‌ را فرا گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها