در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر، سرگئی لاورف بار دیگر در واکنش به این تصمیم امریکا گفت : تحریمهای جدید بدون هیچ مدرک قانونی اعمال شده است و اگر کسی در واشنگتن فکر کرده است که امریکا با این شیوه می تواند روسیه را مجبور به گردن نهادن به شیوه ای کند که امریکا در قبال برنامه هسته ای ایران در پیش گرفته است، در اشتباه است.
امریکا روز جمعه اعلام کرد تحریم های یکجانبه ای را علیه شرکت تسلیحاتی روسیه و ده ها شرکت دیگر از چین ، سودان ، ونزوئلا ، ایران، کره شمالی و سوریه اعمال کرده است.
سرگئی لاوروف در کنفرانس خبری گفت: اگر برخی در واشنگتن فکر می کنند چنین اقدامی روسیه را در قبول رویکردهای امریکا در برخورد با مشکل هسته ای ایران منعطف تر می کند ، سخت در اشتباه اند.
وی با بیان اینکه همکاری های روسیه با ایران مطابق با قوانین بین المللی است تاکید کرد : ما این اقدام را در روابطمان با امریکا در حوزه های تجاری ، اقتصادی و موارد دیگر لحاظ می کنیم.
وزارت امور خارجه روسیه روز جمعه همچنین با انتشار بیانیه ای اعلام کرد اقدام آمریکا در تحریم یک جانبه علیه یک شرکت روسی بر گفتگوهای شش قدرت بزرگ جهانی درباره برنامه هسته ای ایران تاثیر منفی خواهد داشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: