سازمان ملل خبر داد:

گرسنگی 17میلیون نفر در شاخ آفریقا

سازمان ملل امروز در گزارشی اعلام کرد: 17 میلیون نفر ساکن کشورهای شرق آفریقا در قحطی و گرسنگی به سر می‌برند.
کد خبر: ۲۰۳۷۲۱

به گزارش فارس ، «جان هلمز» ، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه هشدار داد: شمار آفریقایی‌های گرسنه به خاطر بحران قحطی در کشورهای شاخ آفریقا از جمله اتیوپی، سومالی، جیبوتی، اریتره، کنیا و اوگاندا رو به افزایش است.

وی در کنفرانس خبری گفت: در کل، امنیت غذایی منطقه شاخ آفریقا خطرناک‌تر از پیش شده که به دلیل جمع شدن عواملی چون خشکسالی و بالارفتن قیمت مواد غذایی و درگیری‌ها در برخی مناطق است.

این مسئول بین‌المللی تاکید کرد: بر اساس گزارش‌ها و آمار تهیه شده نزدیک به 17 میلیون نفر در شاخ آفریقا نیاز شدید به مواد غذایی و دیگر کمک‌های بشردوستانه فوری دارند که از جمله آنها سه میلیون کودک هستند. این آمار با ادامه بحران خشکسالی و گرسنگی رو به افزایش است.

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد افزود: اگر بخواهیم بار دیگر با بحران قحطی مواجه نشویم باید فورا منابع تامین‌کننده بیشتری در اختیار داشته باشیم و شرایط بسیار دشوار است و ما نیاز به کمک و میانجیگری بیشتر داریم وگرنه اوضاع فاجعه‌بارتر می‌شود.

وی گفت: اوضاع در شرق آفریقا روز به روز بدتر می‌شود چون منطقه شاهد بدترین تاثیرات ناشی از افزایش قیمت مواد غذایی و مواجه شدن با سومین سال خشکسالی و ادامه درگیری‌ها در سومالی و بخش‌هایی از اتیوپی و دیگر مناطق است.

هلمز تصریح کرد که به وزرای کشورهای اعانه دهنده ابلاغ کرده تا کمک‌های فوری و قوی خود را ارائه دهند. در اوایل سال جاری میلادی گزارش‌های سازمان ملل حاکی از گرسنگی 9 میلیون نفر در شاخ آفریقا بود.

گزارش‌های سازمان ملل اشاره دارد که 4/1 میلیارد دلار برای کمک به 17 میلیون نفر گرسنه تا پایان سال جاری میلادی نیاز است اما تنها 684 میلیون دلار جمع آْوری شده است یعنی 716 میلیون دلار برای رفع نیازها از ماه اکتبر تا آخر دسامبر باید تهیه شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها