آب تربچه را باید با سایر آب میوهجات و سبزیها توام کرد، چون خالص آن طعم تندی دارد. جهت مصرف و آبگیری تربچههای قرمز تازه و جوانههای سبز همراه با برگ انتخاب شود.
ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است و ترب در بعضی از اشخاص تولید گاز و آروغ میکند و تخم آن نفخ را از بین میبرد. برای درمان نقرس و روماتیسم مفید است و برگ آن اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک میکند.
آب برگ تربچه برای تقویت چشم مفید است و ترب سیاه، یرقان را درمان میکند.
در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار میدادند که موجب پاکی معده و درمان مسمومیت میشد.
تخم ترب همچنین اشتهاآور و ضدیبوست است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: