در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد علی حسینی افزود: پیام محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران را تسلیم «هوجین تائو» رئیس جمهوری خلق چین خواهد کرد.
وی گفت : این پیام و این سفر درباره گسترش همکاری های دو جانبه و منطقه ای و بین المللی ایران و چین است.
معاون وزیر امور خارجه افزود: در سفر دو روزه خود به چین با همتای چینی اش و همچنین «یانگ جیه چی» وزیر امور خارجه و «وانگ جیا رویی» وزیر امور بین الملل حزب حاکم چین گفت و گو خواهد کرد.
محمد علی حسینی تصریح کرد، در این دیدارها دو طرف درباره ابعاد مناسبات در زمینه های سیاسی و اقتصادی و بررسی نحوه تسریع در اجرایی کردن موافقتنامه هایی که تاکنون ایران و چین امضا کرده اند ، گفت و گو خواهد شد.
وی به روابط دو کشور اشاره کرد و گفت: ایران و چین همواره روابط خوب و در سطح عالی داشته اند و با وجود میل برخی کشورها، سرعت رشد روابط مطلوب بوده است و عزم دو کشور حفظ شتاب در گسترش مناسبات است.
از معاون حقوقی و بین الملل و سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هنگام ورود به پکن ، «سونگ آیگو» مدیر کل آسیای غربی و آفریقای شمالی وزارت امور خارجه چین و جمعی از مقامات این وزارتخانه استقبال کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: