در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر ، امروز چهارشنبه خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده گروه 1+5 در مذاکرات هسته ای با ایران در حاشیه کنفرانس خلع سلاح در ژنو به خبرنگاران گفت: اتحادیه اروپا به استفاده از مذاکره و تحریم های شورای امنیت برای وادار کردن ایران به تعلیق غنی سازی ادامه خواهد داد.
لازم به ذکر است که اشاره دوباره سولانا به اقدام در قالب شورای امنیت در حالی مطرح می شود که بر اساس ماهیت صلح آمیز فعالیت هسته ای ایران، گزارشات متعدد آژانس و قوانین بین المللی، هرگونه اقدام شورای امنیت در این راستا از ابتدا کاملا بی مبنا و در تضاد با قوانین بین المللی بوده است.
سولانا ابراز داشت: هردو استراتژی به طور برابر مدنظر هستند و زمانی که ما در شرایطی هستیم که باید مذاکرات جدی را آغاز کنیم ما به مذاکره روی خواهیم آورد.
روز دوشنبه، اتحادیه اروپا با تحریم های جدید علیه ایران موافقت کرد و تهران این اقدام را عامل پیچیده تر شدن موضوع اعلام نمود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: