گروه حوادث: سارقی که ساعت 5 بامداد روز گذشته در حوالی میدان راهآهن اقدام به سرقت کیف یک مسافر شهرستانی کرده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۱۸۱۹۶۸
به گزارش «جامجم»، ساعت 5 بامداد روز گذشته و به دنبال تماس با مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر این که یک سارق موتورسوار در حوالی میدان راهآهن، کیف یک مسافر شهرستانی را سرقت کرده است، مشخصات سارق در اختیار ماموران گشت انتظامی قرار گرفت. دقایقی بعد یکی از واحدهای گشت پلیس آگاهی تهران با مشاهده این سارق که با سرعت در حال فرار بود، او را تعقیب و در یک اقدام ضربتی دستگیر کردند. با تحویل متهم به پایگاه هفتم پلیس آگاهی، این متهم عنوان کرد به دلیل ارتکاب سرقت مدتی در زندان بوده و اخیرا آزاد شده است.
متهم اضافه کرد: از چندی پیش در ساعات اولیه بامداد با پرسه زدن در اطراف میدان راهآهن، اقدام به سرقت میکرده است. تحقیق از متهم ادامه دارد.