رضا جعفری ، معاون دادستان در دادسرای امور جنایی تهران با اشاره به پرونده این سرقت مسلحانه روز گذشته به خبرنگار جامجم گفت: بعد از ظهر 26خرداد امسال یکی از اهالی شهرک غرب تهران با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت و از سرقت مسلحانه 3 مرد از یک شرکت خصوصی خبر داد.
به دنبال این تماس، ماموران اداره یکم پلیس آگاهی تهران به محل حادثه که یک شرکت واردات و صادرات در شهرک غرب تهران بود، عزیمت کردند و پس از بررسی محل حادثه، پی بردند که سارقان نقابدار با مجروح کردن مدیرعامل شرکت با استفاده از سلاح چند فقره چک به ارزش 20 میلیون تومان و 300 هزار تومان پول نقد و اوراق، اسناد و مدارک مختلف شرکت بود، به سرقت بردند و متواری شدند.
بنا بر این گزارش ، با اطلاعاتی که ماموران از منشی شرکت به دست آوردند، به چهرهنگاری رایانهای از سارقان مسلح پرداختند و جستجو برای یافتن آنها آغاز شده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد