بازی خورها

سلام. چه خبرها؟ ما که خبرهای خوبی داریم. منظورم همین بازی لطفعلی خان است که بالاخره به بازار آمد و ما را رو سفید کرد. به‌هرحال مگر سالی چندتا بازی ایرانی در می‌آید؟ باید خوشحال باشیم دیگر! بازی های داخلی دیگری از جمله افسانه نوروز، مقاومت، والفجر 8، عصر پهلوانان و سرزمین گمشده هم در راه هستند. به هر حال به خاطر بازی لطفعلی خان یک هفته نقد بازی های خارجی جدید را به تعویق انداخته ایم.
کد خبر: ۱۸۰۲۳۵
مطلب دوم صفحه بازی در مورد بازی هایی است که بیشترین امتیازها را تا به حال گرفته‌اند. یکی از بزرگ ترین سر و صداهای چند وقت اخیر، امتیازهای کامل بازی جی‌تی‌ای4 بود. به همین علت رفتیم و لیست بازی هایی که امتیازهای بالا گرفته اند را برایتان درآوردیم. امیدواریم که مورد توجه علاقمندان بازی قرار بگیرد.

وقت رفتن سر نامه هاست. آقای امید حقیقی، سلام! امیدوارم وضع درست، کنکور نزدیک، تابستان نزدیک، بعد از کنکور گیم به راه!

آقای آروین ضیایی از اصفهان، در مورد بازی‌های گرافیک پایین دلمان می‌خواهد صحبت کنیم خواننده‌ها نمی‌گذارند! اما چشم! سعی می‌کنیم در هفته‌های آینده به سراغ چند بازی قدیمی برویم که گرافیک بالایی ندارند اما هنوز ارزش بازی کردن دارند.

ظاهرا پیش نمایش شاهزاده فارس جدید باعث شده خیلی ها به سراغ شماره های قبلی این بازی بروند. چون در دو هفته اخیر درصد بسیار زیادی به سوال در مورد شاهزاده فارس 3 به خصوص غول اولی اختصاص داشت که باید از دیوار بالا بروید و روی سرش بپرید و هر‌وقت صفحه سیاه و سفید شد دکمه اکشن را فشار دهید! در ضمن آقای رستگار، بله ظاهرا گرافیک بازی شاهزاده فارس جدید به صورت سل‌شید است.

آقا هادی عزیز، احتمال زیادی دارد که ایکس باکس 360 شما دچار مشکل خنک‌کنندگی باشد. کلا روشن شدن چراغ‌های قرمز به معنی داغ شدن است. بنابراین یا فن کنسول از کار افتاده و یا قطع و وصل می شود. اگر در هنگام بازی کردن ناگهان چراغ های سبز قرمز می شوند و دوباره با خاموش و روشن کردن دستگاه برطرف می‌شوند، احتمالا مشکل از فن کنسول است. مواظب باشید تعداد چراغ های قرمز سه تا نشود!

آقای سید مهدی حسینی از شاهرود، ما هم خیلی خوشحالیم که شما خواننده کلیک شدید! اما اصلا نفمیدم که آنچارت و اینها برای چه چیزی قرار است بیایند؟ البته هرچیزی هست جواب منفی باید باشد.

آقای مهدی رنجبر، پیشنهاد بسیار خوبی داشتید. حتما این کار را خواهیم کرد. بگذارید سیستم مسابقات کمی بیشتر جا بیفتد. امیرعلی مومنی، با احتمال بسیار زیاد همانطور که خودتان گفتید رم سیستم پایین است که چنین اشکالاتی را می بینید. در‌حال‌حاضر که رم بسیار ارزان شده، چند گیگی بیندازید روی دستگاه تا همه بازی هایتان روان اجرا بشوند!

دوستان بازی خور عزیز تا هفته آینده خدانگهدار. منتظر ایمیل های شما هستیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها