گزارش

جاعلان شناسنامه

اعضای یک باند بزرگ جعل اسناد که اقدام به صدور شناسنامه و اوراق هویت برای اتباع بیگانه و مجرمان می‌کردند با تلاش پلیس استان خراسان رضوی دستگیر شدند. به گزارش خبرنگار ما، پرونده اعضای باند بزرگ جعل زمانی به جریان افتاد که حراست ثبت احوال استان خراسان رضوی به پلیس خبر داد، چندین جلد شناسنامه و برگ هویت جعلی در اختیار شهروندان و اتباع خارجی خصوصا افاغنه قرار دارد.
کد خبر: ۱۷۷۰۳۳

  با توجه به این شکایت پلیس تحقیقات گسترده خود را آغاز کرد و مشخص شد، فردی که اقدام به توزیع این مدارک می‌کند، جوانی 30 ساله بنام وحید است که سابقه جعل نیز دارد.

پلیس در یک عملیات غافلگیرکننده، وحید را دستگیر کرد و متهم جوان در بازجویی‌ها گفت: من فقط اوراق شناسایی جعلی را به مشتری‌ها می‌دادم و از این‌که این اوراق چطور تهیه می‌شود اطلاعی ندارم.

دستگیری وحید توسط پلیس در حالی بود که کارآگاهان متوجه شدند اعلام شکایت از سوی شهروندان درخصوص اوراق جعلی همچنان ادامه داد.  از آنجا که انهدام باندی که در این حد وسیع و کاملا حرفه‌ای اقدام به جعل می‌کرد کار ساده‌ای نبود کارآگاهان یک‌سری تحقیقات و عملیات علمی را در این خصوص آغاز کردند.

پیشرفت تفحص‌های صورت گرفته مشخص شد، شناسنامه‌های جعلی در واقع شناسنامه‌هایی بوده که توسط سارقان و کیف‌قاپان به‌سرقت رفته است یا این‌که متعلق به افرادی است که فوت شده‌اند.

چندی بعد عملیات ماموران سرانجام نتیجه داد و پلیس موفق شد 10 تن از اعضای باند بزرگ جعل را شناسایی و دستگیر کند، اعضای این باند همگی به جرایم خود اعتراف کردند یکی از متهمان در اظهاراتش گفت: شناسنامه‌‌هایی که جعل می‌کردیم، از طریق مالخر‌ها به‌دست‌مان می‌رسید، شناسنامه‌ها را در قبال گرفتن مبالغ سنگین پول از مشتریان برایشان تهیه می‌کردیم و با دستکاری سال تولد و نام و عکس آنها را به مشتریان می‌دادیم.

در ادامه تحقیقات متهمان از راز سایر اعمال خلاف خود پرده برداشتند. یکی از متهمان گفت: ما علاوه بر جعل، اقدام به توزیع مواد مخدر هم می‌کردیم که تعدادی زن نیز در این راستا با ما همکاری داشتند. تحقیقات بعدی نشان داد این باند، علاوه بر جعل و توزیع مواد مخدر با زنان زیادی رابطه نامشروع برقرار کرده است. همچنین فاش شد اعضای این گروه شناسنامه‌های جعلی را به افاغنه می‌دادند و گاهی به‌جای پول از آنها مواد مخدر می‌گرفتند. همچنین پلیس از مخفیگاه 10 متهم پرونده مقدار زیادی مهر و عکس و شناسنامه و وسایل استعمال مواد مخدر نیز به‌دست آورد.

در حال حاضر تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها