مکث

«مه» آماده پخش شد

باشگاه خبرنگاران : فیلم تلویزیونی مه به کارگردانی اکبر منصورفلاح و تهیه‌کنندگی امیرحسین شریفی از شبکه 5 سیما آماده پخش است. اکبر منصورفلاح، کارگردان این فیلم داستانی گفت: تله‌فیلم مه داستانی براساس طرحی از علی‌اصغر سعادتی نوشته شده و در تهران و همدان مقابل دوربین مجتبی رحیمی رفته است.
کد خبر: ۱۷۶۸۷۴

وی افزود: علی دهکردی، سیدجواد هاشمی و پردیس افکاری در فیلم 90 دقیقه‌ای مه به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کارگردان این فیلم اظهار کرد: کمال مرد 45 ساله‌ای است که بنا به دلایلی می‌خواهد 2 هفته از خانواده‌اش دور باشد و... .

«نیمه روشن» در شهرک دفاع مقدس‌

سیما فیلم: فیلم تلویزیونی «نیمه روشن» به کارگردانی سیداحمد پایداری و از محصولات مرکز سیما فیلم به روزهای پایانی تولید نزدیک می‌شود.

بنابر اعلام سیداحمد پایداری، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده «نیمه روشن» تصویربرداری این تله فیلم احتمالا طی 5 روز آینده به پایان برسد.وی در ادامه در خصوص تدوین این تله فیلم افزود:« کار تدوین شروع شده و تا کنون حدود 50 درصد آن نیز پیش رفته است.»کارگردان «نیمه روشن» با اشاره به تصویربرداری این تله فیلم اظهار کرد: «در حال حاضر در شهرک دفاع مقدس، صحنه‌های مربوط به جنگ و فلاش بک‌های (رجوع به گذشته) داستان را ضبط می‌کنیم.»

علی عمرانی، آشا محرابی و سایر بازیگران این فیلم تلویزیونی در لوکیشن شهرک دفاع مقدس حضور دارند تا در مقابل دوربین به ایفای نقش بپردازند.

«نیمه روشن» داستان شخصی به نام مجید توانا را روایت می‌کند. وی درگیر معجزه‌ای است که در زمان جنگ برایش رخ داده؛ اکنون پس از 4 سال...

«رازآرماگدون» رازهای تاریخ معاصر

جام‌جم: مجموعه «راز آرماگدون» از شبکه خبر سیما در حال پخش است.

به گزارش روابط عمومی شبکه خبر، این مجموعه با هدف بازخوانی تاریخ معاصر ایران و جهان، ریشه‌ها و زمینه‌های سیاسی  تاریخی و جغرافیای سیاسی جهان امروز بخصوص خاورمیانه و بالاخره افشای حضور تعیین‌کننده کانون‌های مرموز و پنهان صهیونیستی در پشت پرده وقایع و تحولات دوران یکصدساله اخیر، اصلی‌ترین مقولاتی است که سعی شده در این مجموعه به آن پرداخته شود و با هدف مذکور ساخته شد.

مجموعه راز آرماگدون براساس مدارک موجود و اسناد مکتوب و تصویری منتشر شده و با نظر یک کارشناس، مورخ  تحلیلگر مسائل تاریخی و سیاسی به نمایش در می‌آید.

این مجموعه که کار گروه سیاسی  اقتصادی شبکه خبر است، هر روز ساعت 15/9 صبح و تکرار آن30/19 شب از شبکه خبر پخش می‌شود.

«آخرین تولد» بزودی کلید می‌خورد

باشگاه‌خبرنگاران: فیلم 90 دقیقه‌ای آخرین تولد به کارگردانی کریم رجبی و تهیه‌کنندگی غلامرضا محمدزاده بزودی کلید می‌خورد.

کریم رجبی کارگردان این فیلم 90 دقیقه‌ای گفت: آخرین تولد داستان جوانی به نام شبیر را روایت می‌کند که با راهنمایی‌های عوامل جنبش فلسطین و با زیرکی وارد منطقه یهودی‌نشین شده و خبرهایی از آنان جمع آوری می‌کند تا این‌که شبیر بدون آن که راجع به گذشته خود بداند نقشه از بین بردن رئیس ارتش صهیونیست را در یک جشن می‌گیرد.

وی گفت: بهمن دان، محمود مقامی، احمد خسروی، حسین خانی بیک، علی طالبو و... بازیگران این فیلم هستند.

وی خاطرنشان کرد: لوکیشن‌های آخرین تولد در اطراف تهران است و فیلمنامه این فیلم به قلم فریبا قپور و حسین جفامهره نگارش در آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها