پرسپولیس فاتح ماراتن لیگ هفتم

«قطبی» به وعده‌اش عمل کرد

پرسپولیس تهران قهرمان هفتمین دوره‌ رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران لقب گرفت. سرخ‌پوشان پایتخت در دیداری دیدنی توانستند سپاهان اصفهان را با نتیجه 2 بر یک شکست دهند. محسن خلیلی و سپهر حیدری برای پرسپولیس و احسان حاج‌صفی برای سپاهان در این دیدار گلزنی کردند.
کد خبر: ۱۷۵۶۰۳

ترکیب تیم پرسپولیس تهران: مهدی واعظی، کریم باقری، فرزاد آشوبی، حسین کعبی، محمد نصرتی، عباس آقایی، مسعود زارعی، پژمان نوری، نبی‌الله باقری‌ها، سپهر حیدری، محسن خلیلی.

ترکیب سپاهان: مسعود همامی، هادی عقلیی، عبدالوهاب ابوالهیل، عماد رضا، حمید عزیززاده، لوینیان، هادی جعفری، حسین کاظمی، سیدصالحی، هیثم کاظم، احسان حاج‌صفی.

نیمه اول:

سرخ‌پوشان پایتخت شروع کننده بازی در نیمه نخست هستند. حسین کعبی با حرکت از سمت چپ پرسپولیس اولین توپ را به روی دروازه سپاهان می‌فرستد اما ، سانتر اشتباه او راهی جز خارج دروازه ندارد. سپاهان در دومین دقیقه بازی اولین آفساید مسابقه را رقم زد.

اشتباه بازیکن خط دفاعی سپاهان در دفع سانتر مسعود زارعی از جناح راست؛ پرسپولیس را تا آستانه اولین گل خود پیش می‌برد اما، این چنین نمی‌شود. قرمزهای پایتخت نخستین کرنر را روی دروازه سپاهان فرستاند.

کریم باقری همچون چند بازی اخیر قرمزها، کارهای دفاعی را به فرزاد آشوبی و پژمان نوری واگذار کرده است و همچون سال‌های جوانی نقشی تهاجمی بر عهده دارد. آن‌چه در دقایق نخستین نیمه اول بیش از مشهود است حضور پرتعداد بازیکنان سپاهان در ضد حملات روی دروازه پرسپولیس است. 9 دقیقه از زمان بازی می‌گذرد که داور بازی به نشانه‌ اولین خطا در سوت خود می‌دمد. بازیکنان سپاهان مرتکب خطای هند شدند.

در پانزدهمین دقیقه بازی شوت از راه دور احسان حاج‌صفی از پشت محوطه‌ پرسپولیس از کنار دروازه سرخ‌پوشان پایتخت به بیرون می‌رود.

محسن خلیلی به تلافی شوت حاج‌صفی از راه دور شوت زیبایی را راهی دروازه مسعود همامی سنگربان سپاهان می‌کند اما، این بار توپ درون دروازه زردپوشان اصفهانی قرار می‌گیرد تا نخستین گل بازی شکل گرفته باشد. هنوز بازیکنان سپاهان به خود نیامده‌اند که حسین کعبی در محوطه جریمه آن‌ها سرنگون می‌شود، تماشاگران و نیمکت‌نشینان پرسپولیس اعتقاد به خطای پنالتی دارند اما، سعید مظفری‌زاده داور بازی چنین نظری ندارد. سپاهانی‌ها همان توپ را روی دروازه پرسپولیس می‌فرستند تا ضد حمله خطرناکی شکل بگیرد اما راه به جایی نمی‌برد.

مهدی واعظی با تذکر داور بازی روبه‌رو می‌شود؛ مظفری‌زاده اعتقاد دارد واعظی سعی در تلف کردن وقت بازی دارد. تکل خشن حسین کعبی روی پای هادی عقیلی صدای سپاهانی‌ها را در‌می‌آورد؛ ویرا سرمربی سپاهان به شدت به این صحنه معترض است. این در حالی است که مظفری‌زاده اعتقادی به خطای بازیکن سرخ‌پوشان ندارد.

نیمه اول به نیمه نرسیده است که نیکبخت واحدی در پشت نیمکت سرخ‌ها مشغول گرم کردن خودش می‌شود. در بیست و سومین دقیقه بازی بهترین فرصت قرمز‌ها در نیمه نخست برای رسیدن به دومین گلشان از دست می‌رود. خلیلی روی فرار خود توپ را تیرک افقی دروازه سپاهان می‌کوبد؛ در ادامه باقری نمی‌تواند توپ برگشتی را به گل تبدیل کند و ضربه‌ی سر او از بالای دروازه سپاهان فرود می‌آید.

زارعی اگرچه در کارهای هجومی همچون بازی‌های گذشته‌اش عالی ظاهر می‌شود در کارهای دفاعی ضعیف نشان می‌دهد. اشتباه او در دقیقه 29 باعث می‌شود تا سپاهان بازی را به تساوی بکشد. پاس پشت دفاع حسین کاظمی به احسان حاج‌صفی می‌رسد تا بازیکن سپاهان پس از پشت سر گذاشتن زارعی و واعظی توپ را به گل تبدیل کند. احسان حاج‌صفی و هادی جعفری بازیکنان اخطاری میدان در نیمه نخست هستند.

نبی‌الله باقری‌ها ضربه‌ اوت پرتاب شده سپهر حیدری را به دروازه سپاهان شکلیک می‌کند اما همامی توپ را روی خط دروازه جمع می‌کند. 

در دقیقه 45 بازی خلیلی ضربه‌ کاشتی را از کنار دروازه سپاهان به اوت می‌فرستد.

نیمه دوم:

نیمه دوم با ورود علیرضا نیکبخت واحدی به جای محمد نصرتی مدافع آسیب دیده پرسپولیس شروع شد. سپاهان همچنان که آغازگر بازی در نیمه دوم است نخستین خطر جدی را روی دروازه پرسپولیس تدارک می‌بیند. شوت محکم حسین کاظمی در دقیقه 46 با دفع مهدی واعظی روبه‌رو شد.

چند دقیقه پس از این صحنه سیدصالحی با کار اضافه روی توپ موقعیت مناسبی را از تیمش می‌گیرد. این درحالی است که بازیکنان سپاهان در موقعیت دو به دو روی دروازه پرسپولیس می‌توانستند به گل دوم خود دست یابند.

نیکبخت واحدی برای حضور روی دروازه سپاهان 13 دقیقه فرصت نیاز داشت او در دقیقه 58 روی سانتر مسعود زارعی ضربه‌ی سری را روانه دروازه سپاهان کرد؛ اما ضربه سر او نه به قصد گشودن دروازه سپاهان که بیشتر به پاس شبیه بود؛ اما هیچ کدام از بازیکنان پرسپولیس روی این صحنه روی دروازه سپاهان حضور ندارند تا سانتر پاس‌گونه‌ نیکبت را به گل تبدیل کند.

کریم باقری در دقیقه 62 بازی با شوت بخت خود را برای گلزنی امتحان می‌کند اما این توپ راهی خارج از زمین می‌شود. افشین قطبی برای افزایش قدرت تهاجمی تیمش «ماته دراگه چویچ» را به جای عباس آقایی به میدان فرستاد. یک دقیقه بعد نیکبخت واحدی از پشت محوطه جریمه شوت دیگری را روانه دروازه سپاهان کرد اما شوت او به بالای دروازه رفت.

آنچه در نیمه دوم بیش از همه چیز مشهود است بازی احساسی قرمزهاست، تک روی زیاد بازیکنان پرسپولیس باعث می‌شود تا عماد رضا در دقیقه 67 بازی موقعیت مناسبی برای گلزنی پیدا کند اما شوت او از سمت چپ دروازه پرسپولیس به اوت رفت. «ماته» اگرچه در دقیقه 69 برای پرسپولیس گلزنی کرد اما نیکبخت واحدی در موقعیت آفساید قرار داشت و داور این گل را مردود اعلام می‌کند.

محسن حمیدی در دقیقه 72 به جای سیدصالحی به میدان رفت. «پاپی» هم به جای «ابوالهیل» به میدان فرستاده شد تا تحرک سپاهان کم نشود. در دقیقه 77 بازی این «حسین کعبی» است که دروازه پرسپولیس را با تکی به موقع‌اش نجات می‌دهد او در دقیقه 80 بازی جای خود را به حسین بادامکی داد.

در دقیقه 82 بازی پرسپولیس روی ضربه آزاد محسن خلیلی می‌توانست به گل برتری دست پیدا کند اما واکنش دیدنی همامی مانع از گلزنی دوباره محسن خلیلی در این بازی شد. ماته و خلیلی در دقایق 87 و 88 دو موقعیت خوب گلزنی را برای پرسپولیس از دست می‌دهند. قرمزهای پایتخت در این دقایق تنها به پیروزی و هجوم فکر می‌کنند. ویرا، جاوا موجوری را به جای عماد رضا به میدان می‌فرستد تا نبض بازی را کند کند.

داور بازی در نیمه دوم هفت دقیقه وقت اضافه اعلام می‌کند. پرسپولیس از این هفت دقیقه برای حمله و تهاجم روی دروازه سپاهان بهره می‌گیرد تا سرانجام در آخرین دقیقه وقت‌های تلف شده این سپهر حیدری مدافع اصفهانی پرسپولیس باشد که با گلزنی به تیم هشهمری، تکلیف هفتمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج‌فارس را روشن کند.

ضربه‌ کاشته فرزاد آشوبی در یک رفت و برگشت در محوطه جریمه به باقری رسید و سانتر باقری با ضربه سر سپهر حیدری مهم‌ترین گل لیگ هفتم را رقم زد. به این ترتیب افشین قطبی به وعده خود به هواداران پرسپولیس جامه عمل پوشاند و پس از علی پروین که در نخستین دوره رقابت‌ها پرسپولیس را به قهرمانی رسانده بود دومین مربی باشد که پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر کرده باشد.

حسین کاظمی، ابوالهیل، محسن حمیدی، عماد رضا، همامی و حیثم کاظم بازیکنان اخطاری سپاهان بودند. در پرسپولیس هم حسین کعبی و علیرضا نیکبخت واحدی با اخطار داور بازی روبه‌رو شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها