در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش بی بی سی، اسپانیا اکنون این شرکت آمریکایی مستقر در فلوریدا به نام "اکتشافات دریایی اودیسه" را تحت پیگرد قضایی قرار داده و می گوید صاحب واقعی گنجینه است.
بی بی سی به نقل از یک وکیل دولت اسپانیا نوشت: "شواهد متعددی" وجود دارد که نشان می دهد کشتی مزبور یک کشتی معروف بادبانی قرن نوزدهم متعلق به اسپانیا بوده است.
این کشتی ، "نوئسترا سنیورا دلا مرسدس" نام داشت و غرق آن، توسط یک کشتی جنگی بریتانیا در سال 1804 در ساحل الگریو، باعث اعلان جنگ اسپانیا علیه بریتانیا و ورود مجدد آن به جنگ های ناپلئونی شد.
دولت اسپانیا در اسنادی که روز پنجشنبه تسلیم دادگاهی در فلوریدا کرد، گفت: "غرق مرسدس رویدادی محوری در تاریخ اسپانیا و اروپا بود و محل و محتویات آن میراث غیرقابل انکار اسپانیا است."
شرکت "اکتشافات دریایی اودیسه" محل دقیق کشف بقایای کشتی را محرمانه نگاه داشته است، اما می گوید که در آب های بین المللی است نه در آب های اسپانیا. در مقابل، جیمز گولد وکیل دولت اسپانیا گفت این موضوع "اهمیتی ندارد" زیرا کشتی آشکارا یک کشتی بادبانی اسپانیایی است.
گرِگ اِستِم، رئیس شرکت فلوریدایی، در مصاحبه ای با خبرگزاری رویتر گفت که امیدوار است بتواند بر سر این مناقشه طولانی به "نتیجه ای مبتنی بر همکاری" با اسپانیا برسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: