برش گردو و نارگیل

مواد لازم:مواد خمیر: آرد: یک‌و نیم پیمانه، کره: 140 گرم، پودرقند: یک‌سوم پیمانه. مواد رویه: تخم مرغ: 3 عدد، آرد: 5 قاشق غذاخوری، شکر: 1 پیمانه، نارگیل: یک‌ونیم پیمانه، گردو: سه‌چهارم پیمانه و وانیل: کمی.
کد خبر: ۱۷۰۵۳۶
طرز تهیه خمیر: ابتدا کره نرم شده را با پودرقند مخلوط کرده و هم می‌زنیم بعد آرد را اضافه کرده و باز هم ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. سینی را چرب کرده و خمیر را در آن پهن می‌کنیم. در فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم (به مدت یک‌ربع)‌ تا دور آن طلایی شود.

طرز تهیه مواد رویه:تخم‌مرغ را با چنگال کمی می‌زنیم. بعد کم‌کم آرد را اضافه می‌کنیم تا گلوله نشود. سپس شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. وانیل، گردو خرد شده و پودر نارگیل را اضافه می‌کنیم.

توجه:خمیر را که از فر بیرون آوردیم بلافاصله از مایع مواد روی آن می‌ریزیم و دوباره در فر قرار می‌دهیم تا روی آن نیز طلایی شود. وقتی از فر بیرون آوردیم داغ داغ روی آن پسته می‌ریزیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها