رنگ آسمان

احتمال سیل در خراسان‌

طی روزهای گذشته، همچنان ناپایداری‌ها را به صورت افزایش ابر، رگبار و رعد و برق در بیشتر مناطق شمالی، شمال غربی، غربی، مرکزی و شمال شرقی داشتیم. از امروز بجز در مناطق شرقی و شمال شرقی، در دیگر مناطق از میزان ناپایداری‌ها کاسته خواهد شد، ضمن آن که در نیمه جنوبی همچنان وزش باد شدید ادامه خواهد یافت. اما دو نکته مهم و قابل توجه وجود دارد؛ یکی تقویت سامانه کم فشار در مناطقی از خراسان‌های شمالی، جنوبی و رضوی است که سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید خواهد شد. در این پدیده احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر عمومی وجود دارد.
کد خبر: ۱۶۸۵۹۹
نکته دیگر، کاهش 5 تا 10 درجه‌ای دما در مناطق شرقی و شمال شرقی بعلاوه استان‌های یزد، سمنان و کرمان است که سبب سرمازدگی محصولات بهاره و درختان خواهد شد؛ البته اگر کشاورزان تمهیداتی در این زمینه نیندیشند.

در ساعات آینده، آسمان تهران صاف گاهی کمی ابری خواهد بود. دمای تهران در گرم‌ترین ساعات امروز به 22‌درجه بالای صفر و در خنک‌ترین ساعات صبح فردا به 14 درجه بالای صفر می‌رسد. روز خوبی در پیش داشته باشید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها