پرواز به سوی کفش طلا

جام‌جم: کریستیانو رونالدو، بازیکن پرتغالی منچستر یونایتد با زدن بیست و هفتمین گل خود در لیگ برتر انگلیس گام دیگری به سوی دریافت عنوان برترین گلزن فوتبال اروپا و دریافت جایزه کفش طلا برداشت. نزدیکترین رقیب او لوئیز فابیانوی برزیلی است که 23 گل برای سه‌ویا زده است. فرناندو تورس هم به عنوان یکی از بهترین تمام‌کنندگان لیگ‌های باشگاهی کشورهای اروپایی در این فصل 21 گل برای لیورپول به ثمر رسانده است.
کد خبر: ۱۶۷۴۳۰

 دونگا عصا به دست شد

آسوشیتدپرس: دونگا، سرمربی تیم ملی برزیل که روزشنبه مورد 3 عمل جراحی در ناحیه پا قرار گرفته بود از بیمارستان مرخص شد. دکتر ژوزه لوئیس روکانو، رئیس تیم درمانی دونگا در این مورد گفت، فیزیوتراپی او از 15 روز دیگر آغاز می‌شود و سرمربی برزیل باید تا یک ماه بعد با عصا حرکت کند. این خبر ازسایت فدراسیون فوتبال برزیل نقل شده است. دونگا که در جام جهانی 1994، کاپیتان برزیل بود پس از جام جهانی 1996 به عنوان سرمربی این تیم کار می‌کند.

مرد 6 میلیون پوندی‌

سایت گل: رفتن ینس لمان، دروازه‌بان ملی‌پوش آرسنال از این تیم قطعی است و آرسن ونگر برای جایگزینی این دروازه‌بان آلمانی به کریس کرکلند، سنگربان ویگان چشم دوخته است. کرکلند که پیشتر از دروازه تیم‌های لیورپول، کاونتری و وست برومویچ پاسداری کرده، همواره مورد توجه مربیان تیم ملی انگلیس بوده است، اما مصدومیت های پیاپی مانع از حضور او در دروازه انگلیس شده است.

ویگان برای انتقال کرکلند به مبلغی کمتر از 6 میلیون پوند قانع نخواهد شد.

دژاگه، بهترین بازیکن

کیکر: اشکان دژاگه، بازیکن ایرانی‌تبار تیم فوتبال ولفسبورگ آلمان به عنوان بهترین بازیکن هفته بیست و هفتم بوندس لیگا معرفی شد.

دژاگه که در جریان پیروزی 3 بر 2 تیمش بر هانوفر، 2 گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد، از سوی چند شبکه تلویزیونی آلمان هم به عنوان برترین بازیکن برگزیده شد. دژاگه تنها بازیکنی بود که این هفته بیش از یک گل برای تیمش به ثمر رساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها