ذخیره بنزین بار دیگر حادثه آفرید

ورامین خبرنگار جام‌جم: نگهداری بنزین در منزل، باعث سوختگی مادرخانواده شد. به گزارش خبرنگار ما، سهل‌انگاری پسر خانواده‌ای که مقداری بنزین در آپارتمان خود برای سوخت وسیله نقلیه‌اش نگهداری می‌کرد، موجب آتش‌سوزی شد.
کد خبر: ۱۶۴۳۲۰

در این حادثه به دلیل گرم شدن گالن بنزین، خانه آتش گرفت و مادر خانواده‌ بر اثر شدت سوختگی روانه بیمارستان شد.معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی شهرستان ورامین از شهروندان خواست با توجه به تعطیلات نوروز و جلوگیری از اتفاقات ناگوار، از نگهداری سوخت در منزل خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها