فیلم پلیسی اسمیت‌

ویل اسمیت، بازیگر اصلی «هفت پوند» است. گابریل موچینو که اسمیت را در درام موفق «در جستجوی خوشبختی» (که مدتی قبل از سیمای جمهوری اسلامی پخش شد) کارگردانی کرد، برای کارگردانی کار جدید اسمیت انتخاب شده است.
کد خبر: ۱۶۴۲۱۵
مایکل ارلی، روساریو داوسن و وودی هارسن هم در فیلم هستند. در «هفت پوند» ارلی نقش برادر اسمیت را بازی می‌کند. قصه فیلم درباره یک مامور ویژه اداره پلیس (اسمیت) است که هنگام تحقیق درباره یک پرونده، موفق به کشف هویت واقعی برادرش می‌شود. این کشف تازه، تمام طرح‌ها و برنامه‌های این پلیس را به هم می‌ریزد. فیلمنامه را گراند نیپورته براساس یک ماجرای واقعی نوشته است.

کلید فیلمبرداری «هفت پوند» همین روزها زده می‌شود. ویل اسمیت که پیش از این در فیلم‌های پرفروشی مثل «من روبات»، «دشمن دولت»، «روز استقلال»، «مردان سیاهپوش» 1 و 2 و «پسرهای بد» 1 و 2 بازی کرده، در حال حاضر اکشن علمی  تخیلی «من افسانه هستم» را با موفقیت زیاد روی پرده سینماها دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها