احمد زاده و غلامپور مربیان تیم ملی

فدراسیون فوتبال با حضور محمد احمدزاده و بهزاد غلامپور در تیم ملی موافقت کرد.
کد خبر: ۱۶۳۷۸۵

مهدی تاج در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با باشگاه‌های ملوان و سرخ‌پوشان مذاکرات لازم برای حضور محمد احمدزاده و بهزاد غلامپور در تیم ملی انجام شد و این دو مربی از جمعه‌ هفته‌ جاری و با شروع دور جدید تمرینات تیم ملی در کنار علی دایی کار خواهند کرد.

وی درباره‌ی دستیاران خارجی دایی نیز گفت: با "اینکر فیرات" که سال گذشته دستیار "لورانت" در سایپا بود نیز صحبت‌های نهایی انجام گرفته و او نیز یکی از دستیاران علی دایی در تیم ملی خواهد بود، ضمن این که مذاکرات با "روته‌مولر" نیز انجام گرفته اما به دلیل آن که وی تا خرداد 87 با فدراسیون فوتبال آلمان قرارداد دارد،‌ دایی باید شخصا با او مذاکرات نهایی را انجام دهد و در صورتی که او بتواند قراردادش را با فدراسیون فوتبال آلمان فسخ کند ، به همراه سه نفر دیگر به عنوان دستیار در کنار دایی فعالیت خواهد کرد.

تاج درباره‌ی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی نیز گفت: بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند باید از 24 اسفند در اردوی تیم ملی حاضر باشند. این بازیکنان نمی‌توانند برای دیدار 27 اسفند به تیم‌های باشگاهی‌شان بازگردند و تنها دیدار تیم‌هایی که بیش از سه بازیکن در تیم ملی دارند، به تعویق خواهد افتاد و سایر بازی‌ها طبق برنامه‌ی قبلی انجام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها