جان میلیوس در ترکیه فیلم مستند می سازد

جان میلیوس ، کارگردان و فیلمنامه نویس مشهور هالیوود برای ساخت سریال مستندی درباره تعامل های فرهنگی میان شرق و غرب به ترکیه سفر کرده است . نشریه زمان ، چاپ ترکیه اعلام کرد که این فیلم مستند «رودخانه ای که به غرب می ریزد» نام دارد و میلیوس به عنوان تهیه کننده و مدیر هنری در تولید آن نقش دارد. این سریال با مشارکت مرکز تحقیقات تمدن ها در دانشگاه استانبول و مرکز مطالعات اسلامی و خاورمیانه ساخته می شود و به طور مشخص نقش جهان شرق در جهانی شدن را به نمایش می گذارد.
کد خبر: ۱۶۲۶۶۲

میلیوس در یک کنفرانس خبری گفت : «ما فیلمسازها همیشه در جستجوی چنین فرصت هایی هستیم و از این که برای چنین پروژه هیجان انگیزی در استانبول هستم ، بسیار خوشحالم ».

این سینماگر امریکایی همچنین در یک نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان با عنوان «واقعیت های هالیوود» بشدت از جریان رایج در سینمای امریکا انتقاد کرد.

وی با اشاره به این که هالیوود از تاثیر پیشین خود بر سینمای جهان منحرف شده است ، گفت : هالیوود فقط صنعت سینما در کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه ، ژاپن و ترکیه را درهم شکسته است . آنجا دیگر نویسنده و کارگردان مهم نیست ، استودیوها اهمیت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها