تغییر و تحول بنیادی در یک بازی خوب‌

شهر سوخته‌

سری بازی برن آوت از آن دسته بازی‌هایی است که در شماره‌های آخر خود همواره در حال تغییر و تحول بوده اما همیشه یک سری ویژگی‌های خود را حفظ کرده است. از جمله این خصوصیت‌ها می‌توان به تنوع مسابقه‌ها، سریع بودن بیش از حد بازی، نبودن چیزی به نام نقشه و واگذار کردن همه چیز به مهارت بازی‌کننده‌ها اشاره کرد. اما در آخرین شماره که پارادایس نام دارد، بسیاری از این ویژگی‌ها دچار تغییر اساسی شده اند.
کد خبر: ۱۶۱۷۴۹

مهم ترین تغییر برن آوت، اضافه شدن نقشه در گیم‌پلی است. این موضوع به تنهایی کل تجربه برن آوت بازی کردن شما را تغییر می‌دهد. شهر پارادایس با همه خیابان‌ها و تقاطع‌هایش زیر پای شما و اتوموبیلتان است. می‌توانید در سر تا سر شهر برانید و سر هر چهارراه با یک توقف ساده وارد یک مسابقه بشوید. بدون شک تمایل همه بازی‌های جدید به نقشه‌های باز باعث شده سازنده‌های برن آوت هم به این طرف کشیده بشوند. در برن آوت وجود نقشه حسابی باعث افت کیفیت گیم پلی شده است.

مسابقه‌ها کماکان سرعتی هستند و تفاوت زیادی در کیفیت آنها نسبت به شماره‌های قبل دیده نمی‌شود. وقتی وارد یک مسابقه شدید، ابتدا و انتهای مسیر در نقشه شهر به شما نشان داده می‌شوند و انتخاب مسیر برعهده شماست. این موضوع در ابتدا به نظر هیجان‌انگیز می‌رسد، اما وقتی که وسط مسابقه مجبور شدید قبل از رسیدن به هر تقاطع یک بار کلید select را بزنید و یکی دو ثانیه صبر کنید تا نقشه بالا بیاید و مسیر درست را انتخاب کنید، دیگر هیجان اولیه آن از بین می‌رود و تبدیل به یک ضد حال بزرگ می‌شود.

طرفداران برن آوت می‌دانند که هیجان در مسابقه‌های این بازی حرف اول و آخر را می‌زند و هر چیزی که جلوی روان بودن مسابقه و رانندگی را بگیرد، این هیجان را به کلی نابود خواهد کرد. اضافه‌شدن نقشه و بسته نبودن راه‌ها بعضی وقت‌ها کاملا اعصاب خرد کن است، به خصوص در مسابقه‌های اولیه بازی که هنوز مسیرها و خیابان‌ها را درست نمی‌شناسید. این مشکل تا رسیدن به سطح گواهینامه B به شدت اذیت کننده است.

مشکل تنها بالا آوردن نقشه در طول مسابقه نیست، بسته نبودن تقاطع‌ها بعضی وقت‌ها باعث می‌شود به طور ناخواسته وارد آنها بشوید. مثلا اگر با سرعت بالا در یک چهار راه تصادف کنید، اتوموبیل شما می‌چرخد و معمولا بازی بر حسب آخرین جهتی که اتوموبیل در آن حرکت می‌کرده، آن را در ادامه مسیر قرار می‌دهد. این تصمیم در بیشتر مواقع در تقاطع‌ها کاملا اشتباه گرفته می‌شود و شما باید زمان با ارزشی را برای دور زدن اتوموبیل و برگشتن به مسیر اصلی صرف کنید. از آن طرف مشکل بزرگی به نام دوربین به شدت خودنمایی می‌کند. در پیچ‌های سریع و بیشتر از 90 درجه، دوربین نمی‌تواند با سرعتی که اتوموبیل شما چرخید بچرخد و بنابراین چند لحظه ای هم صرف تنظیم دستی آن می‌شود. این چند لحظه‌ها با توجه به اینکه برن آوت یک بازی سرعتی است و تصادف در آن زیاد اتفاق می‌افتد، به روان بودن مسابقه‌ها به شدت صدمه می‌زند. چرخیدن دوربین یک واقعیت تلخ را هم به شما نشان می‌دهد: اتوموبیل شما همواره خالی و بدون سرنشین است!

مشکل دیگر نبودن قابلیت restart یا شروع مجدد یک مسابقه است. اگر از یک طرف نقشه مسابقه را آغاز کردید و در آخرین لحظه در طرف دیگر نتوانستید اول بشوید، هیچ راهی برای شروع مجدد وجود ندارد مگر اینکه دوباره این همه راه را به خط شروع برگردید. با اینکه همیشه در بین راه مسابقه‌های دیگری هم برای شرکت وجود دارد، اما مثلا اگر بیشتر مسیرهای مسابقه سطح B را تمام کرده باشید و کارتان گیر یکی دو مسابقه به خصوص باشد حسابی اذیت می‌شوید. تا اینجای مقاله تنها به مشکلات بازی برن‌آوت پارادایس اشاره شد.

در واقع به جز گرافیک بسیار بالا به خصوص در حرکت آهسته‌های صحنه‌های تصادف، مکانیک و روند بازی تغییر چشم گیری نسبت به شماره‌های قبل ندارد. یکی دو ویژگی مانند از دور خارج کردن اتوموبیل‌های جدید برای تصاحب آن‌ها یا مسابقه‌های Marked Man‌که در آن شما در حالی‌که مورد هجوم رقبا قرار گرفته اید باید خودتان را به خط پایان برسانید بازی را جذاب می‌کنند. اما از بسیاری خصوصیات و مسابقات هیجان انگیز قبل مانند نیتروهای زنجیره ای، تصادف در تقاطع‌ها، قرار دادن اتوموبیل بعد از تصادف سر راه حریف‌ها، منفجر‌کردن اتوموبیل بعد از تصادف، مدال‌‌های طلا، نقره یا برنز و این چیزها خبری نیست.

اگر تازه وارد هستید و یا آنقدر عشق برن آوت دارید که از پرسه زدن بی هدف در این بازی خوشتان می‌آید، پارادیس می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باید. در غیر این صورت خودتان را برای ضدحال‌های زیادی آماده کنید.

سید طه رسولی‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها