فارسی شکر است!

به نظر می‌رسد حالا باید افشین قطبی را آخرین قربانی مرد بحران‌ساز سال‌های اخیر پرسپولیس دانست؛ مردی که همیشه به مظلومیت معروف است.
کد خبر: ۱۵۷۶۱۴

از پیش هم معلوم بود اختلافات زیادی میان اعضای کادر فنی وجود دارد؛ اما هر بار پس از هر بازی، این اختلاف تکذیب شد. اعضای کادر فنی همواره خود را برادر یکدیگر معرفی کردند؛ گویی که سال‌ها کنار هم بوده‌اند. هرچند یکی از این برادران، پیش از بازی مقابل پاس از سوی برادر بزرگ‌تر اخراج شد تا مشخص شود این خانواده توانایی پنهان کردن اختلافات را ندارد.

مصاحبه‌های شماری از بازیکنان و حمله غیرمستقیم و مستقیم آنها به بعضی تاکتیک‌های اتخاذ شده توسط او نشان می‌داد که افشین خان همان افشین خان اول فصل نیست. این واقعیتی است که او، همان پسر با احساس ابتدای فصل که تنها به دنبال نتیجه‌گیری مجموعه تحت رهبری‌اش بود، نیست و همان طور که خیلی زود به درک کامل از رموز پیچیده حاشیه فوتبال ایرانی رسید.

حالا بی‌خیال؛ ما را باش که می‌خواستیم از گاف‌های بامزه آقای سرمربی حرف بزنیم رسیدیم به کجا؟

بالاخره این «سازمانداری» گفتن جناب افشین خان قطبی کار دستش داد. هر چقدر این فیروز کریمی مثل بلبل فارسی را قشنگ حرف می‌زند (و البته شیرین) سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس کلی با این زبان مشکل دارد. حالا کار به جایی کشیده شده که بعد از هر مصاحبه باید یکی مثل همین آقای غلامرضا احمدی بیاید و توضیح بدهد که منظور جناب افشین خان این نبوده است تا خدایی ناکرده کسی ناراحت نشود!

«غلامرضا احمدی»، سرپرست تیم پرسپولیس گفت: سعی کردیم مصاحبه‌های افشین قطبی سرمربی تیم را محدود کنیم زیرا وی هنوز در فارسی صحبت کردن مشکل دارد. قطبی به علت حضور طولانی مدتش در خارج از ایران به خوبی نمی‌تواند تفاوت میان کلمات را درک کند به طور مثال فرق کلمه «وساطت» با « دخالت» را نمی‌داند و از این 2 کلمه در جملات مختلف به اشتباه استفاده می‌کند. قطبی در جلسه‌ای که با وی در باشگاه داشتیم خطاب به من گفت: «شما غلط کردید» به همین دلیل من از حرف وی ناراحت شدم، اما بعد متوجه گردیدم منظورش اشتباه انجام دادن یک کار در تدارکات تیم بود که وی از این لغت نابه‌جا استفاده کرده بود. حالا ما در همین راستا و برای آموزش زبان فارسی به سرمربی تیم محبوبمان! به ایشان پیشنهاد می‌کنیم زین پس به جای واژه منحوس و نابه‌جای «نیکبخت واحدی را نمی‌خواهیم» بگویند: نیکبخت واحدی را با مارادونا هم عوض نمی‌کنم!

ما در دروازه نیاز به یک مهاجم مثل استاد اسدی داریم> یعنی: پرسپولیس نیاز به یک مهاجم خوش تیپ دارد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها