به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین سیستان و بلوچستان علی اکبر رهدار
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در اقدامی ارزشمند و در راستای تحقق عدالت آموزشی، توسعه زیرساختهای فناورانه تعلیم و تربیت و تجهیز مدارس، تعداد ۲ هزار و ۳۷۵ دستگاه تلویزیون هوشمند برای استفاده در کلاسهای درس چندپایه،عشایری و شبانهروزی استان اختصاص یافت.
رسول صفرزائی، با تقدیر و تشکر صمیمانه از حمایتهای ارزشمند معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، پیگیریهای مجدانه استاندار محترم سیستان و بلوچستان و همراهی دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی، این اقدام را گامی مؤثر در مسیر توسعه عدالت آموزشی و فراهمسازی فرصتهای برابر یادگیری برای دانشآموزان استان عنوان کرد.
وی اظهار کرد: بهرهگیری از فناوریهای نوین آموزشی، بهویژه در مدارس چندپایه، عشایری و شبانهروزی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت فرآیند یاددهی و یادگیری، تقویت آموزش ترکیبی و افزایش دسترسی دانشآموزان به منابع آموزشی نوین دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: اختصاص این تعداد تجهیزات هوشمند، اقدامی ماندگار و بی مثال برای کاهش فاصلههای آموزشی، توانمندسازی مدارس و ایجاد بسترهای مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانشآموزان استان است.
صفرزائی خاطرنشان کرد: این همکاری ارزشمند پس از بازدید ناظران معاونت توسعه روستایی ریاست محترم جمهوری از استان، بررسی ظرفیتها و زیرساختهای طرح حمایت از بازماندگان از تحصیل و با حمایت آن معاونت، پیگیری استاندار محترم و همراهی دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی به ثمر نشسته است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد