رئیس سازمان بورس:

ساماندهی سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۵ نهایی می‌شود | عرضه‌های اولیه بزرگ در راه بورس

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از نهایی شدن فرآیند ساماندهی سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد همزمان با اجرای این طرح، عرضه‌های اولیه شرکت‌های بزرگ، رونمایی از ابزارهای مالی جدید و توسعه عمق بازار سرمایه نیز در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از نهایی شدن فرآیند ساماندهی سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد همزمان با اجرای این طرح، عرضه‌های اولیه شرکت‌های بزرگ، رونمایی از ابزارهای مالی جدید و توسعه عمق بازار سرمایه نیز در دستور کار قرار دارد.
کد خبر: ۱۵۵۶۹۸۷

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌اله صیدی در آیین نواختن زنگ معاملات تابستان ۱۴۰۵ با گرامیداشت یاد شهدای کربلا، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار کرد: بازار سرمایه در ماه‌های اخیر از مراحل مختلف مدیریت بحران عبور کرده و اکنون به تعادل نسبی رسیده است؛ شرایطی که زمینه ورود بورس به فاز رونق را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به نقش دولت در حمایت از بازار سرمایه گفت: مهم‌ترین حمایت از بورس، ایجاد ثبات اقتصادی، پیش‌بینی‌پذیر شدن فضای کسب‌وکار و پشتیبانی از معیشت مردم و بخش واقعی اقتصاد است؛ رویکردی که طی ماه‌های گذشته مورد توجه دولت قرار گرفته است.

رئیس سازمان بورس همچنین از همکاری شبکه بانکی و نهادهای مالی در حفظ آرامش بازار قدردانی کرد و افزود: کارگزاری‌ها، شرکت‌های تأمین سرمایه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورسی با وجود چالش‌ها، نقش مهمی در عبور بازار از شرایط دشوار و حفظ ثبات ایفا کردند.

عرضه‌های اولیه بزرگ در راه بورس

صیدی با اشاره به برنامه‌های پیش‌روی سازمان بورس گفت: فهرست عرضه‌های اولیه آماده شده و به‌زودی عرضه شرکت‌های بزرگ و مهم در بازار سرمایه آغاز می‌شود. این اقدام ضمن توسعه افقی بازار، به افزایش عمق بورس و تقویت اقتصاد کشور کمک خواهد کرد.

رونمایی از ابزارهای مالی جدید

وی از صدور مجوز نخستین صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت ارزی خبر داد و اعلام کرد بانک‌های ملی و ملت نخستین نهادهایی هستند که این ابزار مالی را عملیاتی خواهند کرد.

رئیس سازمان بورس همچنین از رونمایی و آغاز به کار «اوراق امتیاز معدن» با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو و وزارت اقتصاد در هفته آینده خبر داد.

ساماندهی سهام عدالت در دستور کار

صیدی، ساماندهی سهام عدالت و اجرای دستورالعمل مربوط به آن را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان بورس دانست و اظهار کرد: با حمایت معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، اقدامات متعددی برای نهایی‌سازی فرآیند ساماندهی سهام عدالت انجام شده و امیدواریم اجرای آن تا پایان تابستان امسال به نتیجه برسد.

وی تأکید کرد که تحقق این هدف نیازمند وفاق و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است و می‌تواند نقش مهمی در ارتقای شفافیت و افزایش اعتماد عمومی به بازار سرمایه داشته باشد.

رئیس سازمان بورس در پایان ابراز امیدواری کرد بازار سرمایه در تابستان ۱۴۰۵ وارد مرحله‌ای جدید از رونق و توسعه شود و نقش مؤثرتری در تأمین مالی اقتصاد و رشد تولید ایفا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها