قهرمان قلابی

تنها عضو بازمانده از برادران بیلسکی، متهم است که داروندار پیرزنی 93 ساله را دزدیده است.
کد خبر: ۱۵۴۸۸۰

به گزارش گاردین ، از این 3 برادر به عنوان قهرمان جنگ جهانی دوم تقدیر شده چون آنان ظاهرا به صدها یهودی کمک کردند با پنهان شدن در جنگل های اروپای شرقی از دست عوامل هیتلر فرار کنند.
آرون بل، که حالا 80 ساله است متهم است 250 هزار دلار پول همسایه 93 خود را در پالم بیچ فلوریدای امریکا دزدیده است.
بل و دو برادر یهودی او پس از فرار از حمله آلمان به شوروی از سال 1941 در جنگ های بلاروس چادر زدند تا به فرار یهودیان از دست هیتلر کمک کنند.
ظاهرا آلمانی ها والدین و 2 برادر او را کشتند و یک برادر دیگر او در سال 1944 که در ارتش سرخ (شوروی) خدمت می کرد، کشته شد اما آرون، که آن وقت 12 ساله بود، و 2 برادر دیگرش توویا، و زوس، در سنگرهایی که در جنگل بود زندگی می کردند و حدود 1200 یهودی را از شهرهای اطراف به آنجا بردند. تا پایان جنگ آنان در مخفیگاه جنگلی خود مدرسه، کنیسه و چند کارخانه داشتند.
از قهرمانی های برادران 2 فیلم مستند تلویزیونی ساخته شده و قرار است سال 2008 هالیوود نیز فیلمی درباره آن بسازد اما حالا آرون، که پس از انتقال به امریکا در سال 1952 نامش را عوض کرد با اتهامی مواجه است که ممکن است تا آخر عمرش در زندان بماند. او متهم است به اتفاق هنریکا، همسر 58 ساله اش، با جلب اعتماد جانینا زانیفسکا دارو ندار او را بالا کشیده اند.
این دو سپس پیرزن بیچاره را به کشور زادگاهش لهستان بردند و پس از سپردن او به یک خانه سالمندان، به فلوریدا برگشتند و پول هایش را بر باد دادند.
یک کارمند بانک که متوجه کلاهبرداری این قهرمان قلابی شده بود پلیس را در جریان گذاشت و پلیس پس از رفتن به لهستان و یافتن قربانی بینوا زن و شوهر را دستگیر کرد. ظاهرا اتهام آدم ربایی این زوج، به دلیل اعتراف پیرزن به این که داوطلبانه به لهستان بازگشته، حذف شده است.
به نظر می رسد هالیوود داستان دیگری برای ساختن فیلم پیدا کرده است.

جام جم آنلاین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها