پشت پرده کوشش‌های ترامپ صهیونی

برپایی دولت دجال ضدمسیح

اشاره کدام آموزه‌ها این همه خشم و تهدید دونالد ترامپ را حمایت می‌کند؟ چرا دونالد ترامپ زمان فوران کینه و خشم آتشین خود را در روز‌های پیش رو اعلام کرده است؟ از فراز‌های جالب، خواندنی و تکان‌دهنده این نوشتار همانا روشنگری درباره توجه دیرینه صهیونیست‌ها، یهود و معتقدان به علوم خفیه، کوشش جادوپرستان برای ارتباط مستمر با شیاطین، دیوان، ماوراءالطبیعه و پرستش شیاطین باستانی و جادوگری، کهانت و بویژه اعتقاد به اثرگذار بودن کهانت، اخترشماری، طلسمات و... همچنین پرده‌افکندن از باور‌هایی است که متجاوزان اپستینی و کودک‌کش‌ها بدان‌ها پایبند هستند
کد خبر: ۱۵۴۷۹۰۶
نویسنده استاد اسماعیل شفیعی سروستانی

دونالد ترامپ، گرچه در ظاهر احمق و دلقک به نظر می‌رسد، اما بر هیچکس پوشیده نیست که او ازسوی مجامع مخفی فراماسونری جهانی و به نحو خاص ایلومیناتی گمارده شده است. جریان مخوفی که در نسبت با ابلیس و شیطان‌پرستی، سر در پی محقّق ساختن رستاخیز مسیح دجال و استقرار دولت جهانی یهود با پایتختی اورشلیم گذارده و برای تدارک مقدّمات آن، از هیچ جنایتی دربارهٔ انسان و به نحو خاص، مؤمنان و مسلمانان ایرانی، کوتاه نخواهند آمد. 

بنا بر آموزه‌های این جماعت، تقارن ماه آوریل ۲۰۲۶ (مابین روز هفتم تا نهم) با ایّام عید پاک مسیحی، فرصتی مغتنم است برای به اجرا درآوردن آخرین فاز از پروژه تأسیس دولت جهانی دجّال پیش از ظهور حضرت موعود حقیقی، یعنی امام عصر (عج) است. 

در سال ۲۰۱۲ انیمیشن کوتاه هفت دقیقه‌ای با عنوان «I Pet Goat ۲» منتشر شد؛ با ساختار پیچیده، پرابهام و تأویل‌پذیر، آکنده از نماد‌ها نشانه‌هایی که پیام‌های فراماسونری جهانی و ایلومیناتی مخفی را به اعضای مرتبط در سراسر جهان می‌رساند. 

در اوّلین دورهٔ ۷ ساله، یعنی در آوریل ۲۰۱۹ (پس از ساخت انیمیشن) همزمان با عید پاک مسیحی، به دنبال آتش گرفتن کلیسای نوتردام در فرانسه، آغاز این رستاخیز دجّال به صورت نمادین به پیروان مجامع مخفی اعلام گردید. 

به نظر می‌رسد اینک در آستانهٔ ۷ سال دوم، یعنی هفتم آوریل سال ۲۰۲۶، ایلومیناتی و فراماسونری جهانی، از مسیر دلقک خود، یعنی دونالد ترامپ و در ایّام روز عید پاک، مرحلهٔ جدیدی از برنامهٔ دولت جهانی اورشلیم را آغاز خواهد کرد؛ با اقدامی شیطانی و حملات ددمنشانهٔ نیرو‌های صلیبی و صهیونی. 

شایان ذکر است که همنشینی ماه با ستارهٔ قلب الاسد و پدیدار شدن پرنور این ستاره در کنار ماه، در نزد منجّمان و اخترشماران، نشانه و نوید طالع شدن ستارهٔ بخت دولتی فراگیر تلقی می‌شود 
این ستاره معروف به «رگولوس» (قلب الاسد) از دید معتقدان به آن، ستارهٔ طالع دولت دونالد ترامپ همچنین ستارهٔ بخت و اقبال پادشاهان و دولت‌های نام‌آور پارسی نیز دانسته شده؛ ستاره‌ای مرتبط با طلوع جلال، شکوه و موفّقیت.
از قضا این هشدار هم داده شده که چنانچه صاحب این ستاره، دچار خشم بی‌جا و وحشی‌گری شود، موجبات سقوط سریع صاحب خود را فراهم می‌آورد!

در روز‌های پیش رو، شاهد طلوع پرنورترین وضعیت این ستاره در آسمان خواهیم بود؛ همزمان با واقعه‌ای که هفت سال پیش در حوالی عید پاک، کلیسای نوتردام به آتش کشیده شد. البته با چشم غیر مسلّح نیز این تقارن ماه و قلب الاسد را می‌توان مشاهده کرد.
بدین امید روز‌هایی آکنده از جهاد و دعا را پشت سر می‌گذاریم که بخت دولت‌های شیطانی صلیبی - صهیونی به خاموشی و سیاهی خواهد رفت و بخت و دولت رحمانی و الهی، در مرکز شیعه‌خانهٔ امام زمان (عج) طلوع خواهد کرد؛ سرآغازی برای ظهور همهٔ جلال و شکوه اهل حق و پایان سیاهی و ظلمت دولت دجّال شیطانی.
جادارد یادآوری شود که مؤسسه فرهنگی موعود عصر (عج) با همراهی جمعی از محقّقان خدمتگزار ساحت قدس مهدوی، اقدام به تولید مستندی مفصّل در ۱۸ قسمت نمود. اگرچه سعی دست‌اندرکاران برای به نمایش گذاردن این مستند در مجموعهٔ رسانه ملّی بی‌نتیجه بود! امّا امکان بارگذاری این مستند در پایگاه اطّلاع‌رسانی موعود، وعدالصادق و آپارات فراهم آمد و اکنون قابل دسترسی است. 

این اشاره از آن رو نگاشته شد تا به سهم خود اعلام کنم، دست‌ها را به دعا بلند کنیم؛ چنان‌که در ایّام ماضی رو به آسمان بلند بود، با نماز استغاثه، در گوشه‌گوشهٔ این سرزمین، رحمت حضرت حق را جلب نماییم و فردایی روشن‌تر را شاهد شویم و یاری و عنایت خداوند متعال و امام عصر و زمان (عج) را طلب کنیم. امید است که شب سیاه روی به پایان برد. ان‌شاءالله.
به قول جناب حافظ:
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت/
دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور/

هان مشو نومید، چون واقف نِه‌ای از سرّ غیب/
باشد در اندر پرده‌بازی‌های پنهان غم مخور/‌ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکنَد/.
چون تو را نوح است کشتی‌بان، ز طوفان غم مخور..
بی‌گمان دعای شهیدان والامقام همراه ما خواهد بود. ان‌شاءالله
 این توضیح لازم است، داده‌های تاریخی مسلم، تا تاییدشده، گواه است دانش اخترشماری، دارای ابعادی مخفی، اما علمی بوده، که ناظر به علم بلاد و اشخاص یا دراصطلاح: بلایا و منایا بوده که پی‌بردن به سرنوشت، حوادث و آینده ویژه این علم مخفی بوده، ابوریحان بیرونی از استادان و نوابغ بزرگ بشری اتفاقا از خرافه‌سوز‌ها و روشنگر‌هایی است که خرافات را با دلیل علمی رد و نقد کرده، اما گزارش‌های موثق از تسلط او بر این دانش باستانی وجود دارد که چقدر دقیق، آینده را درمی‌یافته، البته درباره چنین دانشمندانی. هیچ گزارشی از پیشگویی‌های اغراق‌شده و جنبه‌های ماورایی غیرقابل باور وجود ندارد و هرچه بوده کاملا علمی و موید به سنت‌های مورد تایید اسلام بوده است.

newsQrCode
برچسب ها: ترامپ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها