سخنگوی قرارگاه خاتم:

دشمن در صورت تکرار حمله به اهداف غیر نظامی منتظر پاسخ کوبنده و تلافی جویانه‌ ما باشد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی، مراحل بعدی عملیات‌های تهاجمی و تلافی‌جویانه ما، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد، و ضرر‌ها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد چند برابر خواهد بود.
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی، مراحل بعدی عملیات‌های تهاجمی و تلافی‌جویانه ما، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد، و ضرر‌ها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد چند برابر خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۴۷۸۵۴

به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازایرنا، سرهنگ ابراهیم ذوالفقاری روز دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ گفت: در ادامه شکست بسیار سنگین ارتش متجاوز آمریکا در جنوب اصفهان و به دنبال حمله دشمنان به پل «بی یک» کرج و صنایع پتروشیمی ماهشهر علاوه بر عملیات نیرو‌های مسلح علیه اهداف خاص نظامی عملیات تلافی جویانه‌ای در پاسخ به این تجاوزات آشکار در موج نود و ششم عملیات وعده صادق ۴ با رمز مقدس یا رقیه سلام الله (ع) در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: طی عملیات مشترک نیرو‌های دریایی و هوافضای سپاه تا صبح امروز مرحله اول پاسخ به این اقدامات با آتش کشیدن اهداف صهیونی و آمریکایی در سرتاسر منطقه بر این اساس انجام شد:

۱) حمله به پالایشگاه تامین کننده سوخت جنگنده‌های رژیم صهیونی که منجر به تخریب بخش‌های اصلی آن شد.

۲) حمله به تأسیسات گازی اِکسان، مُوبیل و شِوْرون آمریکایی مستقر در حبشان امارات.

۳) حمله موشکی به پتروشیمی آمریکایی تولید کننده مواد سوختی نیرو‌های مسلح آمریکا و محصولات نظامی رژیم صهیونیستی مستقر در اَلرُّوِیس امارات و آتش‌سوزی گسترده در آن.

۴) حمله سنگین پهپادی به پتروشیمی آمریکایی سیتره بحرین منجر به آتش‌سوزی گسترده و انهدام بخش‌های مهم این صنعت که در تولید مشتقات نفتی مورد نیاز ارتش آمریکا نقش دارد.

۵) حمله به تأسیسات آمریکایی پتروشیمی شعیبه کویت که منجر به آتش‌سوزی خیلی وسیع و توقف کامل این مجموعه همکار نیرو‌های مسلح آمریکا گردید.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: دریادلان نیروی دریایی سپاه در موج نود و هفتم عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قاسم بن الحسن علیه السلام چندین هدف مهم از تروریست‌های آمریکایی صهیونیست و دارایی‌های آنان را در خلیج فارس و کشور‌های حاشیه آن در هم کوبید. همچنین انهدام محل تجمع فرماندهان و افسران آمریکایی در یک مکان پوششی در حوالی پایگاه دریایی محمد احمد کویت با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد‌های انتظامی مورد هدف قرار گفت که طبق اخبار دقیق طی تهاجم دیروز نیروی دریایی سپاه به محل تجمع نیرو‌های آمریکایی در امارات تا این لحظه ۲۵ نفر به طور قطعی کشته یا زخمی شدند.

سرهنگ ذوالفقاری یادآور شد: در ادامه این عملیات یک شناور صهیونیستی با نام تجاری کیندائو استار در کانال بندر جبلعلی امارات با موشک کروز مورد اصابت دقیق قرار گرفت. این کشتی هم اکنون در حال سوختن است.

وی اضافه کرد: طی روز گذشته تاکنون در راستای کنترل هوشمند تنگه هرمز از ورود و خروج چندین شناور به دلیل نداشتن مجوز تردد، ممانعت به عمل آمده و شناور‌های مذکور به لنگرگاه غرب و شرق تنگه راهبردی هرمز هدایت شدند. همچنین در ادامه این موج منطقه صنعتی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی به تلافی شرارت‌های رژیم صهیونیستی توسط رزمندگان غیور هوافضای سپاه مورد اصابت قرار گرفت.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: دلاور مردان ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد امروز در پاسخ قاطع به جنایات دشمنان آمریکایی صهیونیستی صنایع پتروشیمی و مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی در جنوب سرزمین‌های اشغالی در نزدیکی دیمونا و انبار تجهیزات، واحد‌های ارتباط ماهواره‌ای و ستاد نیرو‌های ارتش تروریستی آمریکا مستقر در بوریان کویت را آماج حملات پهپادی قرار دادند، انبار‌های هدف گیری شده در این پایگاه محل نگهداری مهمات سامانه‌های موشکی نظیر هایمارس و همچنین تاسیسات ارتباطی و نظارتی نیرو‌های تروریست آمریکایی بوده است.

سرهنگ ذوالفقاری تاکید کرد: پس از حملات متعدد و آسیب‌های جدی پایگاه عریف جان در کویت، آمریکا با ایجاد کمپ جدید در جزیره بویان نسبت به استقرار واحد‌های ارتباط ماهواره‌ای شنود و مرکز کنترل برای مدیریت نبرد اقدام کرد تا به شرارت‌های خود علیه ایران ادامه دهد که در حملات اخیر ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد هجوم پهپادی قرار گرفت.

وی گفت: مدافعان آسمان کشورمان در ارتش و سپاه تحت هدایت و کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در ساعات گذشته موفق به سرنگونی یک فروند پهپاد‌ام کیو ۹ در آسمان اصفهان و یک فروند پهپاد لوکاس در حوالی جزیره خارک شدند، با احتساب این سرنگونی‌ها تعداد پهپاد‌های منهدم شده توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور به ۱۶۳ فروند رسید.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پایان تاکید کرد: ما از ابتدا اعلام کرده بودیم که هر تعرضی به اهداف غیرنظامی با پاسخ مضاعف به منافع دشمن در هر نقطه از منطقه رو‌به‌رو خواهد شد در صورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی مراحل بعدی عملیات‌های تهاجمی و تلافی جویانه ما بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد و ضرر‌ها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد چند برابر خواهد بود.

newsQrCode
برچسب ها: دفاع
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها