سیاست - دفاعی و امنیتی

دفاعی و امنیتی
واقعیت را ایران رقم می‌زند

دبیر شورای عالی امنیت ملی:

واقعیت را ایران رقم می‌زند

۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۷

دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: پس از شکست‌های پی‌درپی، بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا همچنان بی‌وقفه حرف می‌زند؛ و حالا حرف‌هایش حتی از خیال‌پردازی‌های خودش هم فراتر رفته است.

سپاه: دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است

در بیانیه‌ای به مناسبت دومین سالگرد عملیات وعده صادق ۲

سپاه: دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است

۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۷

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت دومین سالگرد عملیات وعده صادق ۲ تاکید کرد: «وعده صادق ۲» پیامی روشن به دشمنان ملت رشید و عظیم‌الشأن ایران به ویژه رژیم پلید و گرگ‌صفت صهیونیستی بود که: «دوران تهدید بی‌هزینه به پایان رسیده است و هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده و دردناک در پی خواهد داشت».

بازخوانی نشست شی و ترامپ؛ چرا پکن ایران را فدای امتیازگیری از آمریکا نمی‌کند؟

بازخوانی نشست شی و ترامپ؛ چرا پکن ایران را فدای امتیازگیری از آمریکا نمی‌کند؟

۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۶

سفر سه روزه شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، به واشینگتن و دیدار با دونالد ترامپ در روز‌های ۲۴ و ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۶ که با استقبال تشریفاتی در پایگاه هوایی اندروز همراه شد، بیش از آن‌که نشان‌دهنده دستاوردی گره‌گشا در روابط دو قدرت باشد، نمایشی دیپلماتیک برای مدیریت سطح تنش‌ها بود.

نخبگان زمینه‌ساز پیروزی در جنگ تحمیلی دوم و سوم شدند

سرلشکر عبداللهی

نخبگان زمینه‌ساز پیروزی در جنگ تحمیلی دوم و سوم شدند

۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۱

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا در پیامی به مناسبت سالروز ولادت شهید دکتر مصطفی چمران و روز ملی نخبگان بر ضرورت شناسایی، تکریم و حمالیت از نخبگان تاکید کرد.

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها