مرگ تلخ و ناگهانی پدیده فوتبال

بازیکن جوان تیم میلیونیاریوس در جریان رقابت‌های زیر ۲۰ سال کلمبیا دچار ایست قلبی شد و با وجود تلاش پزشکان، جان خود را از دست داد.
بازیکن جوان تیم میلیونیاریوس در جریان رقابت‌های زیر ۲۰ سال کلمبیا دچار ایست قلبی شد و با وجود تلاش پزشکان، جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۱۵۴۶۹۳۹

به گزارش جام جم آنلاین، دیدار تیم‌های میلیونیاریوس و سانتافه در چارچوب تورنمنت ملی زیر ۲۰ سال کلمبیا روز یکشنبه ۲ فروردین برگزار شد که در جریان بازی، سانتیاگو کاستریون بازیکن ۱۸ ساله میلیونیاریوس به‌طور ناگهانی دچار ایست قلبی شد.

عوامل اورژانس بلافاصله وارد زمین شدند و این بازیکن را به مراکز درمانی منتقل کردند، اما تلاش کادر پزشکی برای احیای او نتیجه‌ای نداشت و این نوجوان مستعد فوتبال کلمبیا جان خود را از دست داد.

باشگاه میلیونیاریوس روز سه‌شنبه ۴ فروردین با انتشار پیامی در صفحه رسمی خود، خبر این ضایعه را تأیید کرد و نوشت:

«امروز فوتبال متوقف می‌شود؛ قلب آبی شکسته است. درد ما را فرا گرفته و ما را پر از غم کرده است. با اندوهی عمیق با شماره ۱۰، هم‌تیمی و دوستی که فوتبال را زندگی می‌کرد و با لبخندش آن را به اشتراک می‌گذاشت، خداحافظی می‌کنیم. برای آرامش روح او دعا می‌کنیم و برای خانواده و عزیزانش صبر آرزو داریم.»

منبع خبر ورزشی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها