هشدار به مصرف گاز البرزی ها؛

یک درجه کمتر، یک زمستان بی‌دردسر

مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با هشدار درباره افزایش بی‌سابقه مصرف گاز، از مردم خواست با کاهش حداقل یک درجه‌ای دمای منازل، به پایداری انرژی در فصل سرما کمک کنند.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با هشدار درباره افزایش بی‌سابقه مصرف گاز، از مردم خواست با کاهش حداقل یک درجه‌ای دمای منازل، به پایداری انرژی در فصل سرما کمک کنند.
کد خبر: ۱۵۳۴۷۶۱

به گزارش جام جم البرز؛ سیدرضا غفاری، مدیرعامل شرکت گاز استان البرز، روز شنبه با هشدار نسبت به افزایش محسوس مصرف گاز گفت: رشد مصرف سوخت، فشار زیادی بر تأمین انرژی نیروگاه‌ها و صنایع وارد می‌کند و عبور بدون مشکل از فصل سرما نیازمند همکاری جدی مردم و کاهش مصرف حتی به اندازه یک درجه دمای محیط است.

وی با اشاره به برودت هوا و بارش‌های اخیر افزود: این شرایط موجب افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در کشور و به‌ویژه استان البرز شده است؛ هر میزان صرفه‌جویی در بخش خانگی، نقش مؤثری در تداوم فعالیت صنایع و نیروگاه‌ها دارد و در نهایت به بهبود اشتغال و معیشت مردم منجر می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز البرز با تأکید بر اهمیت راهبردی گاز طبیعی تصریح کرد: گاز تنها منبع گرمایش نیست، بلکه ماده اولیه تولید طیف گسترده‌ای از محصولات پتروشیمی و صنعتی است که در حوزه‌های مسکن، پوشاک و شهرسازی کاربرد دارند و می‌توانند برای کشور ارزآوری ایجاد کنند.

غفاری همچنین با یادآوری ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گازسوز هشدار داد: در صورت تهویه نامناسب، احتمال تولید گاز مونوکسید کربن و وقوع «مرگ خاموش» وجود دارد؛ از این‌رو شهروندان باید به‌طور مرتب مسیر دودکش بخاری‌ها و آبگرم‌کن‌ها را بررسی کنند.

وی در ادامه به اعمال دسته‌بندی جدید تعرفه‌های گاز خانگی اشاره کرد و گفت: امسال مشترکان در چهار پلکان مصرفی تعریف شده‌اند که پلکان سوم و چهارم مربوط به پرمصرف‌ها و بسیار پرمصرف‌هاست و حدود پنج درصد مشترکان را شامل می‌شود؛ این گروه با قبوض سنگین گاز مواجه خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز البرز از تشدید نظارت بر مصرف گاز در ادارات دولتی خبر داد و افزود: دمای استاندارد اماکن اداری باید بین ۱۸ تا ۲۰ درجه باشد و دستگاه‌های دولتی موظف به کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف هستند؛ در صورت تخطی، ابتدا تذکر شفاهی، سپس تذکر کتبی و در نهایت قطع گاز اعمال می‌شود.

غفاری تأکید کرد: این طرح بدون هیچ‌گونه استثنا اجرا خواهد شد و حتی ادارات وابسته به شرکت گاز نیز مشمول آن هستند؛ همکاران ما موظف‌اند در صورت مشاهده دمای بالاتر از حد مجاز، جریان گاز را قطع کنند.

وی در پایان با توصیه به صرفه‌جویی از شهروندان خواست با پوشش مناسب، بستن دریچه‌های کولر، استفاده از پرده‌های ضخیم و مسدود کردن فضا‌های غیرضروری، در حفظ این ثروت ملی مشارکت کنند و گفت: رعایت الگوی مصرف و نکات ایمنی، ضامن پایداری خدمات گازرسانی به خانواده‌ها خواهد بود.

شرکت گاز استان البرز در حال حاضر به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار مشترک در بخش‌های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی خدمات‌رسانی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها