چرایی تبریک به ملت ایران و افق پیشرو

مقام معظم رهبری در سومین پیام تلویزیونی به مردم، پس از آغاز تجاوز غیر‌قانونی رژیم‌ صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران ضمن گفتن سه تبریک به ملت ایران با نگاهی پیشروانه مقتضیات و افق عملکردی پس از جنگ را به خوبی تشریح کردند.
مقام معظم رهبری در سومین پیام تلویزیونی به مردم، پس از آغاز تجاوز غیر‌قانونی رژیم‌ صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران ضمن گفتن سه تبریک به ملت ایران با نگاهی پیشروانه مقتضیات و افق عملکردی پس از جنگ را به خوبی تشریح کردند.
کد خبر: ۱۵۰۸۲۲۸
نویسنده حسن عابدینی - معاون سیاسی رسانه‌ ملی

مقدمتا باید تاکید کرد که مدیریت فوق‌‌العاده این جنگ در این 12 روز و عملکرد رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی نشان داد که هم اراده و هم توان و هم هوشمندی جمهوری اسلامی در عالی‌ترین سطوح راهبردی تصمیم‌های خوب را در زمان‌های خوب اتخاذ می‌کند.

رژیم‌ صهیونیستی و آمریکا که به‌نظر می‌رسد از ابتدا در جریان این تجاوز بودند و به احتمال زیاد نقشه مشترکی کشیده بودند-روی کاغذ نقشه بسیار دقیقی کشیده بودند- اما با عنایت الهی و همدلی مردم و مسئولان و پاسخهای کوبنده نیروهای مسلح به متجاوزین، این نقشه‌ها نقش بر آب شد.

تل‌آویو و واشنگتن براساس دیدگاه‌های مادی‌گرایانه چنین انتظار داشتند که با ترور چند تن از فرماندهان ارشد نیروهای نظامی شیرازه نظام رزم کشور از هم فرو می‌پاشد اما ما دیدیم که بعد از ساعاتی مقام معظم رهبری فرماندهان جدید منصوب کردند و ما شاهد بودیم که ساعاتی بعد جواب انتقامی مهیب موشک‌های ایران بسیاری از مناطق سرزمین‌های اشغالی را با خاک یکسان کرده و مقامات صهیونیست‌ها را در شوک فرو برد و تیرشان به سنگ خورد. بنابراین نیروهای مسلح بسیار زودتر و قوی‌تر از انتظارات طرف مقابل ظاهر شد که این به ساختار فرماندهی آن برمی‌‎گردد. 

اما در باب چرایی تبریکات نکات ذیل قابل ملاحظه است: 

اول این‌که طرف مقابل، نقشه ترور چند مقام سیاسی را داشت تا ایجاد خلا سیاسی کنند که این اقدام آنها هم با هوشیاری مردم و نیروهای امنیتی و مسلح عقیم ماند. دشمن همچنین می‌پنداشت که با هدف قرار دادن مرکز صداوسیمای جمهوری اسلامی و خاموش‌کردن آن ارتباط بین مردم و حاکمیت را قطع کنند و نظام‌بخشی گفتمانی در کشور را دچار خدشه کنند. در این زمینه هم مدد الهی شامل حال سربازان خط مقدم جهاد تبیین شد و تیر دشمنان در این حوزه هم به سنگ خود و ننگ ابدی بمباران یک مرکز رسانه‌ای را بر پیشانی رژیم‌صهیونیستی ثبت کرد. با توجه این‌که به‌رغم هدف قرار گرفتن ناجوانمردانه و غیرقانونی معاونت سیاسی و شبکه خبر، به‌شکلی معجزه‌گونه و با مجاهدت کارکنان رسانه‌ملی، آنتن حتی یک لحظه هم قطع نشد، این بعد از نقشه آنها هم با شکست روبه‌رو شد. 

نکته دیگر در شکست فاحش پروژه صهیونیستی و آمریکایی تجاوز به ایران به محاسبه غلط آن درباره اختلاف سلایق داخلی به‌عنوان عامل شکاف و شورش و توهم استقبال از حمله خارجی از سوی برخی از اقشار مردم بر می‌گردد. دیدیم که مردم ایران در عین همبستگی و وحدت مشارکتی فعال در شناسایی و معرفی عوامل شبکه‌های جاسوسی دشمن داشتند و بار دیگر محاسبات تل‌آویو و واشنگتن غلط از آب در آمد. 

همچنان‌که در مقدمه گفته شد مقام معظم رهبری با نگاهی رو‌به‌جلو دو نکته مهم در مدیریت فضای پس از جنگ را مطرح فرمودند. 

اول این‌که باید بحث تجاوز رژیم‌صهیونیستی و آمریکا از حیث نقض حاکمیت ملی و طبق اصل 51 منشور سازمان ملل متحد پیگیری حقوقی شود و مقامات مسئول طبق این اصل باید در مراجع قانونی به دنبال استیفای حقوق ملت باشند. گرچه امکان به ثمر رسیدن این شکایت‌ها به جهت نفوذ رژیم‌صهیونیستی و آمریکا و به گروگان گرفتن این نهاد بعید است اما از حیث ثبت در تاریخ و توجیه حقوقی اقدامات متقابل ایران، این امر ضرورت راهبردی دارد. در حال حاضر، به خصوص آمریکا با عملکرد خود به روشنی و برخلاف ادعاهای پیشین غرب در مورد ضرورت رعایت قوانین بین‌الملل عملا مؤید و مروج نظام بین‌الملل مبتنی بر زور شده است و حتی زحمت توجیه اقدامات غیرقانونی خود را نمی‌دهد و نهادهایی را که گه‌گاه اظهارات و اقداماتی علیه اسرائیل دارند، تهدید و تحریم می‌کند. 

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از بیانات‌شان با اشاره به حمله آمریکا و پاسخ ایران و با تاکید بر این‌که هر زمان تعرّضی صورت بگیرد، هزینه بالایی برای دشمن به وجود خواهد آمد، در واقع، تاکید داشتند که جمهوری اسلامی دست به ماشه است. نیروهای مسلح ایران با شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی تا آخرین ثانیه‌های جنگ و با پاسخ به آمریکا و هدف قرار دادن پایگاه العدید که مهم‌ترین پایگاه راهبردی این کشور در منطقه است، آتش‌بس را به طرف مقابل تحمیل و توانایی خود را اثبات کرده است و از این به بعد هم با بهره‌گیری از تجارب جنگ 12 روزه اراده و آمادگی مضاعفی برای پاسخ به هر نوع تعرض دشمن در همه سطوح به وجود آماده است. دستگاهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ضمن تنبیه متجاوز تا این مرحله و تخریب گزاره دروغ ایران ضعیف که از سوی هژمونی رسانه‌ای غرب تبلیغ می‌شد، همچنان با چشمان باز در حال رصد و پایش تحرکات رژیم صهیونستی و آمریکا هستند و براساس تجربه‌ای که از بدعهدی این دو رژیم در نقض آتش‌بس در لبنان و سوریه و غزه وجود دارد، همچنان آماده واکنش کوبنده دربرابر هر اقدام تجاوزکارانه هستند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها