به گزارش جامجمآنلاین از فارس، سردار علیرضا دلیری امروز در زاهدان اظهار کرد: در پی نزاع و تیراندازی منجر به وقوع یک فقره قتل با سلاح گرم در بهمن ماه سال گذشته در شهرستان نیکشهر و متواری شدن قاتل، بررسی موضوع و دستگیری عامل یا عاملان در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس قرار گرفت.
این مقام ارشد انتظامی افزود: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد عامل این جنایت پس از ارتکاب جرم به مکان نامعلومی متواری که با اقدامات اطلاعاتی محل مخفیگاه قاتل شناسایی و بلافاصله تیمی از ماموران پلیس به محل اختفای وی اعزام و قاتل را دستگیر کردند و یک قبضه سلاح کلت از مخفیگاه وی کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: قاتل در مواجهه با مستندات و ادله پلیس به جرم قتل یک شهروند اعتراف و انگیزه خود را از ارتکاب این جنایت اختلافات شخصی عنوان کرد که پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد