به گزارش جام جم آنلاین، مهرداد حسنزاده روز شنبه با اعلام این خبر به رسانهها، با اشاره به اینکه مجروحان اولیه نیز به صورت سرپایی مداوا شده و یا در حال انتقال به بیمارستانهای شهر بندرعباس هستند، اظهار کرد: عملیات اطفای حریق نیز آغاز شده که باتوجه به شرایط، ممکن است زمانبر باشد؛ تمامی تجهیزات، امکانات و نیروهای انسانی بنابه دستور استاندار، شامل نیروهای نظامی، انتظامی و اعضای ستاد بحران استان، در محل حاضر هستند.
وی با بیان اینکه همه مراکز درمانی هرمزگان در حالت آمادهباش کامل قرار دارند؛ در پاسخ به سوالی درباره علت حادثه و سهلانگاری احتمالی، اعلام کرد که پیشتر تذکرات لازم به شرکتهای مستقر در محوطه شهید رضایی داده شده بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهار کرد: پس از اتمام عملیات امداد و اطفای حریق، ابعاد حادثه بهطور دقیق بررسی خواهد شد و در صورت اثبات کوتاهی، برخورد قانونی انجام میشود.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»:
سعید نعیمآبادی، مدافع سابق پرسپولیس در گفتوگو با «جامجم»: