سرپرست فرمانداری خلخال:

حل مشکل متقاضیان مسکن خلخال نیازمند مساعدت استانی و کشوری

حسین وطن دوست، سرپرست فرمانداری خلخال گفت: حل مشکل متقاضیان پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن خلخال فراتر از توان و اختیارات شهرستان است و لازم است این مشکل با مساعدت مسئولان استانی و کشوری برطرف شود.
حسین وطن دوست، سرپرست فرمانداری خلخال گفت: حل مشکل متقاضیان پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن خلخال فراتر از توان و اختیارات شهرستان است و لازم است این مشکل با مساعدت مسئولان استانی و کشوری برطرف شود.
کد خبر: ۱۴۹۵۴۷۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،حسین وطن دوست روز دوشنبه در جلسه بررسی وضعیت پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن خلخال افزود: تاخیر در آغاز اجرای پروژه، افزایش هزینه تمام شده واحدها، نحوه پرداخت باقیمانده آورده یکجای متقاضیان به بنیاد مسکن به صورت سفته، زمان اندک باقیمانده برای اقساط بندی واحد‌ها در بانک مسکن و نگرانی متقاضیان از تاخیر در این خصوص و همچنین نگرانی آن‌ها از جریمه شدن روزانه چهار میلیون ریال به لحاظ تاخیر در پرداخت آورده از مشکلات متقاضیان این واحدهاست.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه حل این مشکل از عهده شهرستان خارج است انتظار می‌رود با عنایت ویژه مسئولان استانی و حتی کشوری در حق متقاضیان نهضت ملی مسکن ۸۰ واحدی این شهر این مشکل تا قبل از مهلت اعلام شده از سوی بانک مسکن برطرف شود.

معاون اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ۲۹ هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در این استان در حال اجرا است که مجری این پروژه‌ها در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر بنیاد مسکن و در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر اداره کل راه شهرسازی است.

صمد علامه با بیان اینکه زمین واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در قالب بنیاد ساخت، گروه ساخت و شخصی ساخت به صورت اجاره ۹۹ ساله رایگان تامین شده است، افزود: مشکل به وجود آمده در اغلب پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان مربوط به افزایش قیمت کالا‌ها و خدمات و بالا رفتن قیمت تمام شده واحد‌های در حال اجراست.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل هم در این جلسه گفت: هر چند ثبت نام متقاضیان پروژه‌های ۶۰ و ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن در شهر خلخال به صورت همزمان آغاز شد، ولی عملیات اجرایی پروژه ۸۰ واحدی به لحاظ وجود برخی مشکلات از جمله دریافت پروانه ساخت از شهرداری و سایر موانع اداری ۱۴ ماه دیرتر از پروژه ۶۰ واحدی آغاز شد.

حامد کیخسروی اضافه کرد: بنیاد مسکن به عنوان کارگزار بین دولت و مردم در ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوده و برای حل مشکل نحوه پرداخت باقیمانده آورده متقاضیان پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن شهر خلخال با تمام توان تلاش خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل خاطرنشان کرد: آن دسته از پروژه‌های بنیاد ساخت از جمله پروژه ۶۰ واحدی شهر خلخال که به بهره‌برداری رسیده پروژه‌هایی است که آورده آن‌ها به موقع از سوی متقاضیان پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، تفاوت ۲۵ میلیون ریالی قیمت تمام شده هر متر مربع از پروژه ۸۰ واحدی خلخال با پروژه ۶۰ واحدی این شهر موجب اعتراض متقاضیان این واحدهاست.

این افراد انتظار دارند تا مشکل پرداخت هزینه تفاوت قیمت که به رغم ثبت نام همزمان آن‌ها با ثبت‌نام کنندگان پروژه ۶۰ واحدی این شهر صورت گرفته، برطرف شود، چون بضاعت مالی اغلب این افراد پایین است، ضمن اینکه متقاضیان قصوری در تاخیرات رخ داده در آغاز پروژه نداشته‌اند.

روز گذشته هم جلسه‌ای با حضور متقاضیان پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن در محل فرمانداری خلخال برگزار و نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی به همراه سرپرست فرمانداری خلخال برای تحقق خواسته متقاضیان مسکن و حل مشکل آن‌ها تاکید کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها