حسین نظری:

دستمزد داوران ایرانی پایین است

چندی پیش «فاروق بوزو»، رئیس کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا طی اظهار نظری در ماهنامه AFC، داوران ایرانی را مورد انتقاد قرار داد و سطح داوری را در ایران پایین خواند!
کد خبر: ۱۴۸۰۳

فاروق بوزو ، با اشاره به حضور کمرنگ داوران و کمک داوران ایرانی در رقابت های بین المللی خاطرنشان کرد: کمیته داوران فدراسیون فوتبال ایران همیشه ترجیح می دهد که حساس ترین بازی لیگ میان دو تیم استقلال و پرسپولیس را داوران خارجی سوت بزنند و از سپردن قضاوت این دیدار به داوران ایرانی وحشت دارد!

در همین خصوص به سراغ حسین نظری ، رئیس کمیته داوران کشورمان رفتیم و با طرح نظرات رئیس سوری کمیته داوران آسیا دیدگاه های او را در این باره جویا شدیم : منوچهر نظری که از شنیدن صحبتهای فاروق بوزو متعجب شده بود، با اشاره به کلاس بین المللی که ماه گذشته در مشهد برگزار شده بود، گفت : در این کلاس که زیر نظر مستقیم فاروق بوزو برگزار شد، اکثر داوران لیگ برتر و داوران بین المللی ما حضور داشتند و کلاسهای عملی - نظری را زیر نظر ایشان سپری کردند.

او افزود: در مجموع کلیه داوران حاضر در این کلاس در تست کوپر و سایر تستها نتایج مطلوبی کسب کردند؛ به طوری که خود آقای فاروق بوزو که علاوه بر سمت ریاست کمیته داوران آسیا، عضویت کمیته داوران فیفا را هم دارد، داوران ایرانی را مورد تایید قرار داد و گفت : در این سه چهار سال اخیر، داوران ایرانی پیشرفت چشمگیری داشته اند و با توجه به این که پیشرفت ، از این پس در تمام رقابت های بین المللی که در آسیا برگزار خواهد شد، از وجود آنها بیشتر از گذشته استفاده خواهد شد.

نظری خاطرنشان کرد: در این یکی دو ماه اخیر، خسروی و مرادی به نمایندگی از داوران ایرانی در مسابقات غرب آسیا سوت زدند و رحیمی مقدم نیز برای قضاوت در مرحله نهایی فوتبال قهرمانی نوجوانان آسیا انتخاب شد. داوران ما در دو تورنمنت جام باشگاه های آسیا و جام قهرمانی جوانان آسیا نیز حضور خواهند داشت و اینها همه نشان از شایستگی آنهاست .

رئیس کمیته داوران کشورمان در خاتمه گفت: تنها کمبودی که داوران ما نسبت به داوران کشورهای صاحب سبک فوتبال دارند و فرق اساسی به شمار می رود، در دستمزد قضاوت داوران است البته در زمان فدراسیون آقای صفایی فراهانی ، شاهد رشد خوبی در این زمینه بودیم ؛ به طوری که حق قضاوت داوران ما در مسابقات لیگ از 8هزار تومان به 25هزار تومان افزایش یافت اما در کل باید خاطرنشان کرد که توجه به دستمزد داوران ، از توانایی فدراسیون فوتبال خارج است و در کشورهای مطرح این اسپانسرهای مالی هستند که داوران لیگی را حمایت می کنند نه فدراسیون آن کشور.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها