آغاز هفته ملی کودک با نمایشگاه «حال خوش زندگی» در گرگان
مدیرکل کانون پرورش فکری گلستان خبر داد؛

آغاز هفته ملی کودک با نمایشگاه «حال خوش زندگی» در گرگان

کتابخانه سیار روستای مرزی گلستان پس از ۶ سال تعطیلی، بازگشایی شد

کتابخانه سیار روستای مرزی گلستان پس از ۶ سال تعطیلی، بازگشایی شد
کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روستای مرزی داشلی‌برون گنبدکاووس با ظرفیت خدمات‌رسانی به روستاهای اطراف بعد از ۶ سال تعطیلی، امروز (چهارشنبه) بازگشایی شد.
کد خبر: ۱۴۵۸۹۱۹
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۲ گنبدکاووس  گفت : پایگاه سیار کانون پرورش فکری داشلی‌برون به دلیل نبود نیرو از ۶ سال قبل تعطیل شده بود که با همراهی بیش از ۷۰۰ میلیون ریالی خیران روستا در مرمت و بازسازی ساختمان و همچنین جذب نیروی بومی بازگشایی شد.

سمیه محمدی افزود: ۱۰ هزار جلد کتاب در این کتابخانه سیار موجود است و تلاش داریم با همراهی مسوولان شهرستان تعداد این کتاب‌ها افزایش یابد تا کودکان و نوجوانان بیشتری در روستاهای منطقه بتوانند از این منابع بهره‌مند شوند.

وی از آغاز طرح تابستانی کانون پرورش فکری گنبدکاووس از اول تیرماه خبر داد و بیان کرد: ۱۰۰ کارگاه و فعالیت ویژه تابستان تا شهریورماه در مراکز شماره یک و ۲ شهرستان اجرا خواهد شد.

به گفته وی، حدود چهار هزار کودک و نوجوان عضو کانون پرورشی گنبدکاووس هستند که پیش بینی می‌شود این تعداد در تابستان افزایش یابد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان هم توسعه خدمات‌رسانی به کودکان مناطق کمتر توسعه‌یافته و روستاهای مرزی و ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان آنان را از مهمترین اهداف راه‌اندازی کتابخانه سیار روستای مرزی داشلی‌برون اعلام کرد.

الهه غیناقی تعداد کودکان و نوجوانان عضو مراکز کانون پرورشی فکری گلستان را ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر برشمرد و افزود: فعالیت‌های کانون در قالب ۱۸ مرکز ثابت، ۹ مرکز سیار و ۲ مرکز پستی در استان به علاقمندان ارائه می‌شود.

شهرستان گنبدکاووس افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۲۷ هزار نفر آنان در بخش مرزی داشلی‌برون متشکل از ۲ نقطه شهری و حدود ۳۰ روستا و نقطه جمعیتی سکونت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها