مدیر جهاد کشاورزی بهشهر اعلام کرد؛

خرید 660 تن سویا از کشاورزان بهشهری

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر اعلام کرد؛

کشت 30 هکتاری سویا در بابلسر

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر از پیش بینی کشت دانه روغنی سویا در 30 هکتار اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۵۶۰۵۵

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، نصراله پورحسین باقری با اشاره به شرایط آب و هوایی و سابقه کشت دانه روغنی سویا در شهرستان بابلسر در سالهای گذشته، گفت: پیش بینی می شود امسال 30 هکتار  اراضی این شهرستان به کشت سویا اختصاص یابد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر به کشاورزان توصیه کرد ضمن بهره گیری از نظرات کارشناسان با رعایت زمان مناسب کاشت و مصرف بهینه نهاده ها از جمله مصرف کود اوره به عنوان استارتر و میزان مناسب مصرف فسفر و پتاس اقدام به کشت این محصول کنند.

 

وی تصریح کرد: براساس هماهنگی بعمل آمده، نماینده شرکت دانه های روغنی مستقر در بخش بهنمیر این شهرستان اماده توزیع بذر و نهاده های مرتبط با کاشت دانه روغنی سویا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها