آرمیتاژ : آمریکا از چین غافل شده است

ریچارد آرمیتاژ ، معاون وزیر خارجه سابق آمریکا ، گفت: توجه جرج بوش به مسائل و تحولات عراق باعث غفلت او از وضعیت آسیا و درنتیجه فعالتر شدن نقش رهبری چین در جامعه جهانی شده است.
کد خبر: ۱۴۴۳۳۲

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، ریچاردآرمیتاژ گفت:در شرایط کنونی آمریکا بطور کلی آسیا را فراموش کرده و تنها درگیر مسائل عراق است ، به طوری که جرج بوش برای حضور در کنگره در زمان ارائه گزارش ژنرال دیوید پترائوس در مورد اوضاع عراق سفر خود را به سیدنی در زمان اجلاس مهم سازمان همکاری های آسیا - اقیانوسیه (آپک) کوتاه خواهد کرد.
معاون وزیر خارجه سابق آمریکا همچنین با انتقاد ازعملکرد کاندولیزا رایس ، وزیرخارجه آمریکا ، گفت: رایس از سه جلسه برگزار شده در اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ سه آن) تنها در یک جلسه شرکت کرده است و این نشان می دهد که دولت بوش اهمیت آسیا را ناچیز می شمارد.
آرمیتاژ تاکید کرد : بودجه نظامی ، رشد جمعیت و نیاز آمریکا به مواد اولیه ایجاب می کند که آمریکا به دنبال منافع خود در آسیا باشد.
اوباردیگر هشدار داد چین با سبقت از آمریکا رهبری آسیا را در اختیار گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها