به گزارش جام جم آنلاین همدان، علیرضا قاسمیفرزاد در پایان جلسهی شورای آموزشوپرورش استان اظهار داشت: به همت پرسنل ادارهکل آموزشوپرورش در حوزهی غربالگری دانشآموزان حائز رتبه اول در سطح کشور شدیم.
استاندار همدان افزود: غربالگری دانشآموزان با رویکرد توجه به آسیبهای اجتماعی در حوزه دانشآموزی و خانوادهها توسط اداره کل آموزشوپرورش انجام شد.
وی گفت: باید براساس غربالگری دانشآموزانی که در معرض آسیبهای اجتماعی هستند شناسایی کنیم و به دنبال رفع عوامل در این زمینه باشیم.
قاسمی فرزاد بیان کرد: اقدامات و فعالیتها توسط دانشآموزان و با مسئولسازی و مسئولیتپذیری آنها باید انجام شود.
استاندار همدان در ادامه عنوان کرد: قرارگاه ایران قوی برای مشارکت حداکثری در آموزشوپرورش تشکیل شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ۱۱ اسفندماه شاهد برگزاری با شکوه و حماسی انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است