معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور:

تکریم ایثارگران و کسب مهارتهای مددکاری و مشاوره‌ای برای کارکنان بنیاد ضرورت دارد

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور گفت: تکریم ایثارگران و کسب مهارتهای مددکاری و مشاوره‌ای برای کارکنان بنیاد ضرورت دارد.
معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور گفت: تکریم ایثارگران و کسب مهارتهای مددکاری و مشاوره‌ای برای کارکنان بنیاد ضرورت دارد.
کد خبر: ۱۴۳۶۲۲۳

هرمزگان-جام جم انلاین-معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور گفت: تکریم ایثارگران و کسب مهارتهای مددکاری و مشاوره‌ای برای کارکنان بنیاد ضرورت دارد.

محمود پاکدل در نشست شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان با اشاره به تغییرات سن ایثارگران و ورود آنان به مرحله کهنسالی گفت: تکریم ایثارگران و کسب مهارتهای مددکاری و مشاوره‌ای برای کارکنان بنیاد ضروری است.


معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان این که امروز نیازهای ایثارگران تغییر کرده و هم در فن‌آوری تحولاتی ایجاد شده است افزود:با توجه به این تغییرات روش‌های ارائه خدمات به نیازهای ایثارگران نیز باید تغییر کند.


وی اعلام کرد: خانواده شهدا و ایثارگران با توجه به آیه 95 سوره نساء که می‌فرماید فَضَّلَ اللهُ المُجاهِدینَ عَلَی القاعِدین از هر نظر از جایگاه بالایی در جامعه برخوردار و شایسته بهترین تکریم‌ها هستند.


وی تاکید کرد: کارکنان بنیاد در حوزه تکریم و ارائه خدمات به ایثارگران در انجام خدمات مددکاری و مشاوره‌ای باید تمام سعی و تلاش خود رابکار بگیرند.


وی اظهار کرد:با توجه به مددکار محوری بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین توافق اداره کل مشاوره و مددکاری با اداره کل توسعه منابع انسانی همه کارکنان بنیاد با اصول اولیه مددکاری و مشاوره آشنا و دوره‌های آموزشی لازم را طی میکنند.


وی در پایان با بیان این که اهداف کلان، جزئی و برنامه عملیاتی سال۱۴۰۳ بزودی اعلام می‌شود اظهار کرد: همه ما باید در مسیر اجرای آن گامهای موثری برداریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها