به گزارش جام جم آنلاین ایلام و به نقل از ایرنا؛ علیرضا محمدی اظهار کرد: فرایند انتقال چهار راس گوزن جوان و بالغ سایت شامل سه راس گوزن ماده و یک راس گوزن نر به سایت تکثیر واحیای استان اردبیل در حال انجام است.
وی افزود: یک تیم متخصص از دامپزشکان خبره جهت بیهوشی و زنده گیری این گوزن ها به سایت مانشت و قلارنگ استان ایلام آمده اند.
محمدی یادآور شد: این گوزن ها جوان بوده و دارای قابلیت باروری هستند که جهت تکثیر و احیا به سایت اردبیل منتقل می شوند.
وی ادامه داد: با انتقال این چهار راس گوزن تعداد گوزن های بالغ و نابالغ سایت مانشت و قلارنگ ایلام به ۲۸ راس کاهش می یابد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام یادآور شد: با انتقال چهار راس گوزن به خارج از استان، سایت مانشت و قلارنگ ۲۰ گوزن ماده و هشت گوزن نر بالغ و نابالغ دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: